torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi vuosi, uudet kujeet

Mikähän siinä on, hyvä kun joulusta ollaan päästy, niin jo heti alkaa tekemään mieli vaaleampia värejä sisustuksessa. Ei tässä varmaan kyllä kovin kauaa jaksa enää katsella olohuoneen tummanpunaista verhoa, mattoa ja eikä kyllä noita Linumin punaraidallisia tyynyjäkään.
Jotenkin tekisi mieli jotain herkän vihreää, turkoosia tai sitten sitä ihanaa vanhaa sinistä, mikä on ollut mun lemppari jo vuosikaudet. Linumin raitatyynyjä tiedän ainakin löytyvän juuri oikean sinisenä. Oikean sävyistä vihreää, saatikka sitten turkoosia tuskin on olemassakaan?

Tulispa joskus sekin päivä, että päästäisiin remontoimaan katto-, lattia- ja seinäpintoja. Täällä on kaikki niin ehtaa seiskyt lukua. Hyvin patinoitunutta mäntyä katossa ja lattiassa ja osin myös seinissä. Plaah. Ei oikein sytytä.
Olisi niin ihanaa laittaa valkoista helmipaneelia kattoon ja eteisen ja rappukäytävän seinäpintoihin. Lattioihin tulisi leveää lankkua tai ainakin jotain sen tapaista. Vähän sellaista kartanomeininkiä.

Kartanot on niin ihania. Mut en mä mistään klumeruulista tykkää, enemmänkin sellaisesta maalaisromanttisesta. Jos rakentaisin uuden talon, niin Kannustalon rauhala olisi yksi unelmien kohde. Täytyy sanoa, että melkein kuola valuu, kun näkee sisustuslehdissä juttuja sellaisista taloista. Ne on niin ihania. *huokaus*

Jatkan haaveilua.

1 kommentti:

  1. Tiedätkö samaa olen tällä jo miettinyt ja mielisin vihreitä verhoja :D Se on kumma juttu miten nuo mielet muuttuvat..

    VastaaPoista