torstai 29. tammikuuta 2009

Ruutua ja raitaa

Pitkästä aikaa minuun on iskenyt vihreä kausi. Tekee mieli ripotella olohuoneeseen heleän keväistä vihreää sinne sun tänne. Kaappiin ompelin vihreäruudullisesta kankaasta verhot ja raidallisesta kankaasta ajattelin ensiksi ommella muutaman sohvatyynyn, mutta tulin toisiin aatoksiin kaupasta kotiin päästyäni. Ompelen siitä eteisen ikkunaan laskosverhon kenties. Ruutukangasta jäi hieman ylimääräistä ja ompelin kaapin päällä olevaan kranssiin sydämen. Kranssista en ole vielä kerennyt ottaa päiväsaikaan kuvaa, mutta laittelen siitä kuvaa sitten myöhemmin.
Tässä kaappi uudessa asussaan. Mielestäni kaapista tuli tosi kivan näköinen verhojen kanssa.
Näitten vihreyksien lisäksi postista tupsahti tänään uudet Linumin tupsutyynynpääliset. Vihreäruskearaidallisia ja siniruskearaidallisia. Tosi ihania ovat jälleen kerran. Valitettavasti valokuvaus näin iltamyöhään huonossa valaistuksessa ei tuottanut onnistuneita kuvia, joten tyynyistäkin on tulossa kuvia sitten joskus myöhemmin.
Lisäksi kipaisin Anttilaan ostamaan uudet matot, arvatkaapa minkä väriset? No, vihreätpä tietenkin. Olohuoneen vihreä =) verho on työn alla, sen jälkeen saa vihreä riittää, ainakin vähäksi aikaa!
Mutta nyt tämä mami painelee pehkuihin tuhisemaan, tai kuorsaamaan, niin kuin mies väittää...uskokoon sen, ken tahtoo ;).

1 kommentti: