sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Kevättä rinnassa

Kävin eilen K-raudassa ja siellä silmiini sattui vallan ihastuttava kattokristallikruunu. Se oli valkoista rautaa ja siinä oli herkän vaaleanpunaisia kukkia (näytti ihan posliinisilta, mutta tuskin ne sitä kuitenkaan olivat). Jos minulla olisi pikku prinsessa ja meillä olisi tarpeeksi korkeat huoneet, niin takuuvarmasti olisin halunnut sellaisen prinsessalle, prinsessakammariin laittaa =). Mutta kun ei ole. Mietin jo mielessäni sitäkin, että rakenteilla olevalla huvilalla olisi kyllä riittävästi huonekorkeutta, mutta tuskinpa mies haluaa sinne vaaleanpunaista sisustusta. Pitäisiköhän varmuuden vuoksi kysäistä, että mitä mieltä olisit vaaleanpunaisesta? No, vastauksen tiedän kyllä kysymättäkin ;).

Tänään raotin ulko-ovea ja kuulin tintin laulelevan kevätlaulujansa. Tuli ihan mielettömän keväinen olo. Olin ihan täpinöissäni hetken aikaa.

Kristallikruunun ja keväisen hetken innoittamana oli aivan pakko tirkistellä, löytyisikö meiltä mitään vaaleanpunaista kuvattavaksi. Ja löytyihän meiltä.

Nyt äidin velvollisuudet kutsuvat, palaan laittelemaan kuvia sopivan hetken koittaessa.

2 kommenttia:

  1. Voi tuo kattokruunu kuulostaa aivan ihastuttavalta! <3 Täytyykin ensi kerralla katsella sitä kun sinne kauppaan eksyy ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Meinaan käydä huomenna kysymässä paikallisesta puufirmasta, josko tekisivät tytön huoneeseen mittatilaushyllyn - jos ei tule liian kalliiksi. Sitten olen surffaillut netistä lastenhuoneen mattoja. Tämä kruunuhan se sieltä nyt seuraavaksi puuttuukin...

    VastaaPoista