lauantai 31. joulukuuta 2011

Big chocolate


R niinkuin rakkautta ensisilmäyksellä. Rrrrrakastan näitä big chocolate kupposiani. Ensin niitä oli kaksi ja sitten oli ihan pakko hamstrata muutama kuppi lisää.


C niinkuin cookies. Ihana ihana piprupurkki, osui ja upposi ihan kympillä. Kiitos joulupukki.
K niinkuin kaakao. Mmm...iso kuppi (puoli litraa) kuumaa maitokaakaota, namskis.


Lumiukkosoppa

Kun pakkanen ulkona otettaan kiristää,
lumiukkosoppa tää mieltäsi piristää.
Ensin kuumaan maitoon liemi keittele,
ja lumipallot mukaan heittele.
Lopuksi vielä kunnolla lumiukon kävelykepillä sekoittele.
Soppa lämmittää ja ilostuttaa mieltä,
saat näyttää pakkasukolle kieltä.


Arvatkaapa nököttääkö kuvan lumiukko vielä takapihallamme? E-ei, se on sulanut jo aika päiviä sitten. Tänään tuossa samalla paikalla ei ollut lumesta tietoakaan. Vettä satoi milloin enemmän, milloin vähemmän. Kukapa olisi vuosi sitten uskonut, että haravoin takapihaa ja pinoan myrskyn kaatamaa polttopuupinoa tihkusateessa vuoden toiseksi viimeisenä päivänä. Saatikka, että joitain päiviä aikaisemmin maanjäristys, keinuttaa taloamme niin, että jalatkin alkoivat jo hieman tutisemaan. Huhhuijakkaa.

Pitäisikö tässä nyt odotella vielä talven tuloa vaiko siirtää ajatukset suoraan kevääseen?

Kaikesta huolimatta, toivotan kaikille blogini tirkistelijöille oikein mukavaa vuodenvaihdetta, olipa keli mikä ikinä tahansa!

3 kommenttia:

 1. Mistä sä noin ihania kupposia olet hamstrannut??? Mäkin haluun :)

  VastaaPoista
 2. Nettikaupasta nimeltä Coastal country, mutta mä tilasin sieltä viimoset kupposet, joten ainakaan tällähetkellä niitä ei ole siellä myynnissä =(
  Siellä näytti olevan jäljellä vielä toisenlaisia, mutta samaa kokoluokkaa olevia "winter" kupposia, ovat aivan yhtä ihania...nimimerkillä, ostatin miehellä, kun piti laitella niitä pukinkonttiin, mutta sitten en kerta kaikkiaan raaskinut luopua niistä. Aivan ihanat kupposet nekin. Jos joihinkin astioihin voi rakastua, niin mä oon sitten rakastunut noihin uusiin kupposiini =) heh heh...

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus nuita kupposia,
  tahtoo tahtoo vaikka hylyyt pursuaa! :-)
  Tervetuloa kyläileen blogiin! :-)

  VastaaPoista