keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ylläripylläri

Muutama sananen pikkumiehelle järjestämistäni yllätyssynttäreistä. Pikkumies oli aiemmin jo ilmoittanut haluavansa Mainio Manu synttärit. Eihän siinä sitten auttanut muu, kuin alkaa metsästämään Mainio Manu rekvisiittaa. Helpommin sanottu, kuin tehty. Loppujen lopuksi valvoin monta iltaa yömyöhään saakka askarrellen ja piperrellen kaikenlaisia teeman mukaisia juttuja. Tein mm. kaksi viirinauhaa, jääkaappimagneetteja sekä juhlahatun päivänsankarille.


Herkkupöydässä oli Mainio Manu kakku (josta juhlasankari leikkasi sahan muotoisella kakkusahalla palasen itselleen), moccapaloja, pikkupizzoja, minijoulutorttuja, aurajuustotomaattitorttuja, vasara/sahapipareita ja lisäksi sipsejä, pop cornia, suolatikkuja, keksejä ja karkkia. Palan painikkeeksi pillimehua, limsaa ja mehua.Ohjelmaksi synttäreille järjestin aarteenmetsästystä, ongintaa ja lopuksi yritettiin mäiskiä oikein urakalla pinjataa hajalle...taisi tulla ihan pikkuisen liian jämäkkä pinjata, kesti nimittäin pienen tovin saada se hajalle =) ja meteli oli sen mukaista.


Sain kuin sainkin pidettyä juhlat täytenä yllätyksenä pikkumiehelle. Ilme oli pojalla näkemisen arvoinen, kun hän muutaman tunnin mummilavierailun jälkeen palasi kotiin ja äitee oli sillä välin pistänyt tuulemaan. Oli ilmapalloa, viirinauhaa, pöytä oli katettu Mainio Manu kertisastioilla ja herkkuja oli laitettu tarjolle yllinkyllin. Ja mikä mukavinta, kaikki kutsutut pääsivät paikalle juhlimaan päivänsankarin kanssa =).

Pikkumiehen sanoin...JES, onnistuin !

3 kommenttia:

 1. Hyvin oot kuvien perusteella ainakin onnistunut! Hauskoja juttuja!

  VastaaPoista
 2. Vau, ihana yllätys ollut pikkumiehelle!!

  VastaaPoista
 3. Moikka marikan!

  Sori, mulla oli sun kyssäri kotistudiosta menny ihan ohi mun blogissa! Vastasin sinne sulle vihdoinkin! :)

  Kiva ylläri varmasti ollu pienelle miehelle, kun äiti pisti juhlat pystyyn! Kivalta näyttää!

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista