torstai 25. elokuuta 2011

Maailmalta maailmalle

Hei. Taisin mainita joitain aikoja sitten, että sain korutilauksen. Korun valmistaminen kesti luvattoman kauan, ensiksi sen takia, että ei ollut koskaan sopivaa hetkeä korun pipertämiseen ja toisekseen siksi, että koruun tulleiden kristallien metsästämisessä meinasi tulla tenkkapoo, kun mistään kotimaisesta helmikaupasta en onnistunut löytämään oikeanvärisiä ja -kokoisia kristalleja. Lopulta sain vinkin, että ranskanmaalta löytyisi kauppa, josta kyseisiä kristalleja löytyisi...ei auttanut muu, kuin laittaa tilaus menemään sinne suuntaan.

Miten joskus voikaan jostain niin yksinkertaisesta asiasta tulla niin monimutkainen? Onneksi ilmoitin korun tilaajalle jo ennakkoon, että saattaapi kestää. Mutta että näin kauan, huokaus sentään.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Koru on nyt päässyt uuteen kotiinsa ja viestiäkin pukkasi sieltä suunnalta, ihan oli koru ollut mieluinen.

Vintaj natural brass messinkiä, swarovskin helmiäislasihelmiä ja kristalleja, sekä lucitekukkanen. Tykkään, tykkään, tykkään. Tykkäätkö sinä?2 kommenttia:

  1. ihana koru! Itsekin tykkään koruilla, tuntuu vaan että harvoin on aikaa.. on liikaa ideoita ja ajasta vaan on puute. Haaveilenkin josko jonain päivänä alkaisin yrittäjäksi (-kannattaisiko se yritys sitä en tiedä) jotta voisi tehdä kaikkea mitä haluaa johon ei ole aikaa ellei panosta kaikkea aikaansa.. metsantahtia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos =)

    Niinpä, niin on harvoin aikaa koruilla, saatikka tehdä yhtään mitään muutakaan omia juttuja...sen takia ei tämä blogikaan päivity, kun ei ole blogattavaa...
    Samat on haaveet täälläkin, kun ei vaan haaveeksi jäisi...saa nähdä...

    VastaaPoista