tiistai 30. elokuuta 2011

Iso fantti valvoo

Otsikko on tosi huono ja kuvakaan ei liity millään tavalla itse aiheeseeni, mutta menkööt.

Tänään se taas alkaa. Koko syksyn mittainen 24/7 maratooni, isoveli valvoo ja sen myötä myös tämä mamma taitaapi joutua valvomaan, ainakin tämän illan. Ja ehkä muutaman muunkin tämän syssyn aikana. Kattokaas, kun sitä jostain syystä jämähtää soffan pohjalle myöhään iltaisin ja sitä vaan jää tuijottamaan, vaikkei mitään, ei niin mitään tapahtuisikaan. Ja muuten, olisi ihan supermukavaa, jos tällä kaudella tuotantotiimi puuttuisi rajulla kädellä rumien sanojen käyttämiseen. Olisi ihan kivaa joskus päiväaikaankin vilkaista, mitä siellä talossa oikein tapahtuu. Se vaan saattaa jäädä haaveeksi, jos niitä rumia sanoja sinkoilee, tyyliin joka toinen sana. Meillä täällä kotona on sellaset pienet korvat, jotka imuroivat melko tehokkaasti kaikenlaisia uusia ilmaisuja. En välittäisi niin hirveästi joutua todistamaan, miten jossain kaupan kassajonossa sitä uutta sanaa sitten käytetään enemmän ja vähemmän viisaan oloisesti.
Mutta joo, jos jollekulle jäi epäselväksi, mitä minä täällä oikein höpisen niin kerrottakoon se vielä selvällä "suomen kielellä".

Big Brother, se alkaa tänään, jee!

Minä lähdenkin tästä köökin puolelle kokkaamaan herkkupitsaa illaksi. Nam. Miehen olen nakittanut jo aikaa sitten hoitamaan lasten iltapuuhat tältä illalta, joten pitäkää peukkuja, että niin myös tulee tapahtumaan. Tää ilta on äipän.

Ai niin, mites teillä? Katsotaanko teillä Big Brotheria ja jos katotaan, niin kuka sitä katsoo ja miten ahkerasti sitä katsotaan?


Kuka muuten tietää, mistä tuo fantti on kotoisin?

3 kommenttia:

 1. Kyllä katsotaan! Minä katson ja mies välillä päivittelee itselleen tilanteen :) Kaksneljäseiskaa ei meillä oo eikä tuu, mutta kurkin netistä ja katson lähetykset. Huomenna pääsen taloon, jee ;)

  VastaaPoista
 2. Mä en katsele, pelkään jääväni koukkuun, siksi ei ole telkkuakaan, olen jo ihan tarpeeksi kuokussa lukuisiin netti tv:stä tuleviin ohjelmiin :O, onnek ne voi päättä milloin on aikaa katsoa..(uteliaisuuttani kyllä käyn joskus uutisista katsomassa mitä bb:ssä tapahtuu myönnän ;))

  VastaaPoista
 3. Eipä täällä ole 24/7 paljon tullut katsottua kuitenkaan, aina silloin tällöin öisin, kun kaikki muut nukkuu, tulee laitettua kanava päällä samalla kun surffaa blogimaailmassa ;)

  Mielenkiintoinen kausi tuotannon puolelta, mukavaa, kun ei mennä ihan samalla kaavalla, kuin aikasempina vuosina.

  VastaaPoista