keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Saisinko maalata valkoiseksi

Muistatteko, kun olen muutamaan otteeseen valitellut eteisemme patinoituneista seinäpaneeleista ja siitä, kuinka iso mies ei ole antanut lupaa maalata niitä valkoiseksi?
Katsokaapas alla olevia kuvia. Ei, emme ole muuttaneet. Sain vain sittenkin pitkäaikaisen, hienovaraisen painostuksen jälkeen tahtoni sittenkin läpi. Usean päivän ajan vietin jokaikisen vapaahetkeni maalipurkin ja pensselin seurassa. Lopputuloksesta ei voi sanoa muuta kuin, maalipensselin olisi pitänyt saada heilua jo aikoja sitten. Parhain palaute tuli pieneltä mieheltä. Nupunapu nimittäin kipitti aina päiväuniensa jälkeen ensimmäisenä katsastamaan, mitä äiti oli unien aikaan saanut aikaan. Hyväksyvästi pieni mies sitten aina nyökytteli päätänsä.

Kurkatkaapa pari postausta alempana olevaa avainkaappi kuvaa. Kaappi on aivan samassa paikassa, tunnelma on vain kovin erilainen. Kirjoitelkaahan kommentointilootaan mielipiteenne pienestä pintaremontista.18 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää!
  Meillä on tuo sama avainkaappi, jotenkin se on paljon kellertävämpi.Oletko mahdollisesti maalaillut tuotakin, vai mahdatko olla ostanut sen eripaikasta? Omani on Sateenkaarentaa-puodista.
  Tai ehkä siihen juuri vaikuttaa valaistus, tiedä häntä. :)

  VastaaPoista
 2. Upealta näyttää! Kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan kannatti! Raikastui silmin nähden :) Mitäs iso mies tuumas..? Meilläkin välillä ollaan vähän vastahankoisia, mutta yleensä lopputulokseen tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 4. voi kylläpä seinä näyttääkin paljon kivemmalta valkoisena! :)

  meidänkään eteisen seinät ei miellytä minua ollenkaan ja nyt odottelenkin vain että mies hakisi paneelia että päästäisiin eteistä uudistamaan...

  VastaaPoista
 5. Todella raikas!! Ehdottomasti hyvä muutos:)

  VastaaPoista
 6. Hyväksyvästi täälläkin nyökytellään :o) Hyvältä näyttää, raikkaalta ja valoisalta ♥

  VastaaPoista
 7. Ihana uudistus, kannatti tahtoa kun ei nuo miehet aina ymmärrä paitsi pikkuiset miehet ne tietää;)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kivoista kommenteistanne.

  Teija, iso mies ei ole tainnut kommentoida muutosta mitenkään, kaipa tuo tyytyväinen on. Mutta siltä nyt ei muutenkaan noita kommentteja hevillä heru.

  Viherkumpu, avainkaapin olen ostanut Sokokselta. Kuvassa taitaa tosiaan tuo kaappi näyttää valkoisemmalta kuin onkaan, kyllä se on sellainen kermanvalkoinen oikeasti ja seinä on valkoisempi, kuin kaappi.

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä tuli.Näyttää nyt niin raikkaalta.
  Tiina

  VastaaPoista
 10. Tulipa tosiaan erinlaisen näköistä kun maalasit ne seinät. Meillä takkahuone oli ennen mäntypaneeliseinillä..nyt aivan erinnäköinen. Keittiön paneelit maalasin itse miehen vastustelusta huolimatta ja tuli paljon valoisamman näköinen keittiö=). Kiva blogi sulla, mulle uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
 11. Oho, onpa muutos! Ja ehdottomasti parempaan:)

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno - paljon raikkaampi!!! :)

  VastaaPoista
 13. Voi apua mikä ero!! Todella paljon parempi valkoisena! Kyllä valkoinen on aina valkoinen ja mökki väri on... Noh, se on "mökkiväri". Itse kammoan sitä totaalisesti. Muistan kun meidän ikkunanpokat olivat sen väriset, se tuntui sietämättömältä odottaa, että ne on kaikki valkoiset.

  VastaaPoista
 14. Uskomaton muutos! Niin se vaan valkoinen maali parantaa kaiken!

  VastaaPoista
 15. Sienästä tuli tosi hieno, kyllä kannatti maalata :)Täälä blogissasi kyläilemässä Kivimäen emäntä

  VastaaPoista
 16. Voi kun olenkin saanut ennätysmäärän kommentteja tähän postaukseeni, tosi ihanaa, kun olette jättäneet kommentteja, niitä on ihana saada =).

  VastaaPoista