keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Avainkaappi, lehtikori, pesuainepurnukka

Piiiitkästä aikaa täällä taas. Suokaa anteeksi hiljaiseloni.

Se on nyt sitten syksy, ja sitä myötä kaikenmaailman reality hömpppäpömppä telkkaohjelmat. Illan tullen tämä äippä niitä sitten katselee tallenteelta, pienen miehen mentyä yöunille...
Monen monta kertaa olen avannut blogisivuni, mutta mitään järkevää kommentoitavaa ei kuitenkaan ole tullut mieleen ja kamerakin on piiloutunut kaapin hyllylle...sitten sitä vaan on kurkkinut toisten blogeja ja lopulta poistunut hiljaa takavasemmalle, sanomatta sanaakaan.
Olen minä toki yrittänyt saada jotain järkevääkin aikaiseksi, menetelmällä hiljaa hyvä tulee...palataan aikaansaannoksiini sitten joku toinen päivä kuvien kera...

Lopuksi vielä kuvia ihanuuksista, jotka ovat viimeviikkojen aikana kotiutuneet meille. Yksi sieltä, toinen täältä. Avainkaappi saanee vielä jossain vaiheessa verhontekeleen tai vastaavan somistuksekseen. Sydän on valmistettu omin pikku kätösin. Korissa säilytetään päivän posti. Käytännössä kori pitää kuitenkin sisällään vähintäänkin kahden viikon postit. Pesuaine purnukka tuntui muuten vain tuikitarpeelliselta ; )
4 kommenttia:

 1. Hei!

  Mistä olet hankkinut tuon pesuainepurnukan? Mä oon etsinyt samanlaista tai vastaavaa tuloksetta...

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Hei Miia. Paikallisesta lahja/sisustustarvikeliikkeestä. Itse olen nähnyt noita pesuainepurnukoita useammassakin kaupassa myytävänä. Oma purnukkani on Amanda B:n mallistosta.

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia, erityisesti avainkaappi, upea!

  VastaaPoista
 4. Mistä olet hankkinut tuon avainkaapin? Haluaisin samanlaisen. Se sopisi juuri meillekin.

  VastaaPoista