perjantai 9. lokakuuta 2009

Aikaansaamattomuutta...

...tai ajanpuutetta tai itseasiassa molempia. Kuvattavaa olisi, mutta päivällä en haluaisi "tuhlata" nupunapun päiväuniaikaa valokuvaamiseen, kun muutakin tekemistä olisi. Illalla nupunapun mentyä yöunille on niin pimeää, että joutuisi käyttämään salamavaloa, jonka jälkeen kaikki näyttäisi luonnottoman väriseltä tai jotain. Kaiken lisäksi en jaksa iltaisin tehdä enää yhtikäs mitään. Olen lähes kahden vuoden tauon jälkeen alkanut jälleen torkahtelemaan iltaisin soffalle telkkarin ääreen. Väsyttää. Niin, ja jos sattuisi kuitenkin käymään niin hullusti, että olisi vähäinen määrä tekemisen vimmaa jäljellä iltaisin, niin en sitä ainakaan kuvaamiseen tuhlaa, koska "huomenna" päivällä olisi paljon parempi kuvata päivänvalossa ja palatakseni lähtökuoppaan, en kuitenkaan "huomenna päivällä" halua tuhlata aikaani valokuvaamiseen. Milloinkahan sitten löytäisin sen sopivan hetken valokuvaamiseen...

Tämä oli sitten tällainen tylsä postaus ilman kuvatuksia. Koittakee ymmärtää. Aina ei vaan jaksa tai huvita.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit kommentoimassa! Aina on hauska tutustua uusin blogisteihin;)
  Niin noista kengistä, olivathan ne suhkot kalliit ja ihan piti pitkään miettiä.. Normaali hinta niillä on noin 150€ ( ei ainakaan yli tuon...), mutta kun tuuri oli niin sain ne 129€, kun kyseisessä kaupassa juuri tuo himoitsemani malli oli tarjouksessa sillä viikolla.. kaverini tosin sanoi, että heillä sitä myydään 109€.. Nahkaa kuitenkin ovat ja varmasti kestävät kauan.. Nykyisin kun roppana muovisistakin saa maksaa mnta kymppiä :( Eikähän nämä kuitenkaan uggien hinnoissa ole;)

  VastaaPoista
 2. Vähän samankaltaisia tunnelmia täällä. Ei ole aikaa, ja kun aikaa olisi, ei enää jaksa... Uudesta kodista olisi mukava laittaa kuvia blogiin, mutta päivisin ei ehdi kuvaamaan ja illalla on pimeää vaikka kaikki valot palaisivat.

  Kaikki on ohimenevää - aikaa ja inspiraatiota odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Eksyin blogiisi kurkkimaan ensimmäistä kertaa. Kivoja juttuja ja ihania kuvia! :) Täytyy tulla uudelleenkin vieraisille..

  VastaaPoista
 4. Minni, tervetuloa vaan uudelleen =)

  VastaaPoista