lauantai 16. toukokuuta 2009

Pussukoita

Aivan loistavan ihanan aurinkoinen päivä tänään. Ja mikä parasta, ei taida pahemmin edes tuulla ulkona. Kun tuo nupunapu tuossa heräilee päiväuniltaan, niin lähdetään ulos päiväkävelylle ja eihän sitä tiedä vaikka herkuttelisimme jäätelöllä ihanan kelin kunniaksi, nami nami...

Illalla laitan pystyyn kisakatsomon, jossa on tarjolla omatekoista jauhelihapizzaa ja omenalimunaatia ja klo 22 alkaen keskityn seuraamaan Euroviisuja...

Alla pari kuvaa pussukoista, jotka olen jo aikoja sitten ommellut, mutta nyt vasta sain moukaroitua nuo ripustusrenkaat paikoillensa.

Ihanaa lauantaita kaikille ja muistakeehan katsoa viisut illalla!





6 kommenttia:

  1. Kivat pussukat!! :) Joo ja täällä kans kisastudio, sipsiä ja dippiä ja jotain "viisujuomaa" on tiedossa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa hienot pussukat. Tuollaiset tarvitsisin vessoihin vähän isompina. Laittaisin niihin pieniä muovipusseja kissanhiekkaroskapusseiksi. Oi mikä sanahirviö tuli!! Pusseja menee kun on kolme kissaa ja kaksi hiekkalaatikkoa.

    VastaaPoista
  3. Kauniita pussukoita olet tehnyt! Hyvä ja kaunis idea :) Onko noiden ripustus/purjerenkaiden laitto vaikeaa? Tuollaisia säilytyslokeroita voisi kayttää missä tahansa kotona... Ovat niin kauniita!
    Ps.Ilahduin muuten kovasti käynnistäsi!!! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, kun kirjautuu blogiin ja huomaa viestin tai kaksi tulleen...niistä tulee aina niin iloiseksi.

    Teekoo, renkaiden laitto ei ole ollenkaan vaikeaa, vasaralla paukuttelua lähinnä. Rengaspaketissa on selkeät ohjeet, miten ne laitetaan kiinni. Hankalin osuus(eikä sekään loppujen lopuksi oikeasti ollut hankalaa)taisi olla se, että sai kankaisiin tehtyä reiät tismalleen oikeisiin kohtiin.

    VastaaPoista
  5. Voi miten raikkaita pussukoita! Tykkään pellavan ja vihreä-valkoruudun yhdistelmästä!

    Useasti kurkin, pitäisi muistaa useammin jättää siulle merkki piristykseksi!

    Mukavaa kesää!

    VastaaPoista