keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Bath Angel


Olen ihan haltioitunut tuosta kuvassa näkyvästä Tilda hahmosta. Jotenkin se kuvastaa omaa tämän hetkistä olotilaanikin niin hyvin. Pullukka, mikä pullukka. Ompeluinspis on toistaiseksi kadonnut jonnekin nurkan taakse, mutta toivon kuitenkin löytäväni sen tässä piakkoin. Ajatuksenani on laittaa valmis enkuli huvilan kylppäriin taulumaisesti esille...katsotaan nyt saanko ideani toteutettua...
Lueskelin pakkauksen ompeluohjeita ja hieman jäi epäselväksi miten nuo jalat kiinnitetään vartaloon...en ole tällaisia Tilda hahmoja aikaisemmin ommellut, joten ohjeet ja vinkit ovat enemmän, kuin tervetulleita.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen ihastunut tuohon samaan hahmoon ja haluan sen meidän huvilan kylppäriin :-)

    Täytyy vaan löytää joku joka sen minulle tekisi...

    VastaaPoista
  2. Minä sain siskoltani joululahjaksi ihanan Tilda ompelupaketin, nyt en vaan muista mikä hahmo se oli, mutta sellainen romanttinen enkulityttö kuitenkin. Sisko lupasi auttaa sen tekemisessä, koska hieman on vaikemapaa kuin vääntää joku sisustussydän! Ei luonnistu minulta tuosta vaan! Aikaisemmin olen tehnyt kirjan kaavojen mukaan ja siskon opastuksella unienkelin. Siitä tuli aika onnistunut ja ihana, mutta hieman työläs se oli.

    VastaaPoista