keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Muffinssirasiat

Jaahans. Kyllä tää on niin onnetonta tää mun bloginpitäminen että. Aiheita päivityksiin olisi vaikka millä mitalla ollut ja tullut ja mennyt, mutta kun ei vaan onnistu niin ei onnistu, varsinkaan kameran kanssa heiluminen kahden vilperin hereillä ollessa. 

Täällä on taas ollut sata rautaa tulessa, tekemistä on niin paljon, että välillä ei enää tiedä mistä aloittaisi. Yksi vaatehuoneellinen vaatetta ja tavaraa on siirretty paikasta A paikkaan B, C ja D. Tsiisus miten sitä ihminen osaakin jemmata tavaraa. Ettekä muuten ikinä arvaa minkä takia olen moiseen puuhaan ryhtynyt. Kerronko nyt vai myöhemmin? Taidanpa kertoa myöhemmin. 

Tässä postauksessa mikään ei kyllä liity mihinkään, enkä keksi edes kunnollista aasinsiltaa tekstin ja kuvan välille. Totean vain, että kivat peltiset muffinssirasiat oli löytö jo kauan aikaa sitten jostain nettikaupasta. Kerrassaan mainiot rasiat säilytellä lapsukaisten leikkimuffinsseja.


Ja jotta aikojen alussa aloittamani loppukevennykset eivät jäisi ihan unholaan, täytyy minun kertoa teille pienen tyttäreni hauska tokaisu kesken sylittelytuokion. "Lakastan tipsejä", tokaisi pikkuneiti taputellessan "tipsejäni". Jokainen sitten miettiköön kaikessa rauhassa mitä siinä sitten taputeltiin ;)

4 kommenttia:

 1. Hih, kiitokset tästä hassuttelutuokiosta! Illan loppukevennys ;D Ihana postaus!

  Mukavaa olisi kuulla susta useamminkin!
  Mukavaa syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vierailusta blogissani =)
   Yritän jatkossa kovasti "tipsautella" juttuja useammin, hih ;)

   Poista
 2. Mulla on vähän sama juttu, et ois aiheita mut aikaa ja jaksamista on liian vähän :( Joten postailen silloin kun jaksan :)
  Hihih, tipsit :D

  VastaaPoista
 3. Juu, aikaa ja jaksamista tosiaan liian vähän...harmillista tässä harvakseltaan postailemisessa on se, että tällaisella tahdilla ei lukijat jaksa pysyä mukana =(
  Vaikka kuinka joku muuta väittäisi, niin kyllä se on vaan mukavaa, kun huomaa, että blogi on saanut uusia lukijoita ja että tilastot näyttää jonkun muunkin käyvän lukemassa juttujani.
  Ja kiitos sinulle vietistäsi, tulin ihan superiloiseksi saadessani kommentteja =)

  VastaaPoista