torstai 6. syyskuuta 2012

Maistuisiko muffinssi

Se on syksy nyt. Ainakin jos syksy mitataan käytettyjen nenäliinojen määrällä. Molemmat lapset ovat olleet nuhaisia ja yskäisiä ja on aikamoinen ihme, että itse olen säästynyt vielä nenän niiskutukselta, sen verran paljon olen kyllä saanut pärskeitä ja roiskeita osakseni. 

Niistorobottina toimimisen ohella olen kerennyt läträämään maalipurkin, pensselin ja telan kanssa. Osa olohuoneen seinistä oli pakko maalata (ihan vaan tylsän valkoiseksi), kun poistimme keväällä(!) verholaudan, jonka alta paljastui vihreä seinä ja siitähän se dominoefekti lähti liikkeelle. Kun maalaa yhden seinän, joutuu maalaamaan toisen ja vielä kolmannenkin...

Kuvissa näkyvät muffinsseja esittävät piperrykset olen tehnyt jo aikapäiviä sitten lasten herkkukahvila leikkejä varten. Paikallisesta "halppissekatavarakaupasta" löytyi muovinen kakkuvati kuvulla, ihan täydellinen lasten kahvilaleikkejä ajatellen.


Sinkkisoikko ja kukat ovat alelöytöjä ja ostettu ajatuksella, laitetaan leikkimökkiin. Ensikesää odotellessa saavat kuitenkin ilahduttaa pieniä leikkijöitä (tai ainakin äitiä) yläkerran leikkihuoneessa.


Sininen tuolikin se odottaa uutta maalikerrosta pintaansa. Tekemistä riittää ja jos ei riitä, niin olen mestari kehittelemään uusia puuhia. Niistä lisää sitten joku toinen kerta! 

Aika tylsää tää yksinpuhelu muuten, huhuu, onko siellä ketään?

=)

7 kommenttia:

 1. Oi miten herkkuja muffinsseja ja vatikin on niin kaunis! :) Muutenkin kauniita kuvia ym. sulla täällä, pitää tutustua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan tutustumaan ja poikkea toistekin =)

   Poista
 2. Tuo viimeinen kuva on kyllä kaunis...siinä on jotenkin kaikki kohdallaan, värit ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoista. Kiva, että tykkäsit, jouduin nimittäin kuvaustilanteessa hätistelmään koko ajan pikkuisia apulaisia loitommaksi, hih ;)

   Poista
 3. Suloisia nuo kakkuset. Asetelma sinisellä tuolilla on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinullekin kivasta kommentistasi, kyllä tää bloginpitäminen on vaan hurjan paljon mukavampaa, kun joskus joku viitsii kommentoida jotenkin =)

   Poista
 4. Heippa! Täällä uusi blogisi lukija ja oikeen kivalta tuntuukin :-)

  VastaaPoista