keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sydämellinen bling
Pellavaa, puuvillaa, juuttia ja ripaus swarowskin kristallia. Yksinkertaista, mutta kaunista. Olen ihan hulluna swarowskin kristallihelmiin ja kun jemmassa sattui olemaan muutamia korunvalmistukseen tarkoitettuja swarowskeja, pulpahti mieleeni kokeilla, miltä kristalli näyttäisi pellavan kanssa.
Sydän on kaupan, jos mielit sitä omaksesi!
Asiasta kukkaruukkuun vai pitäisikö sanoa kiisselikuppiin...
Päivänä eräänä olimme valmistautumassa pienen miehen kanssa päiväunille, kun hän ilmoitti haluavansa hakea kirjan...pieni mies poistui makkarista hakemaan kirjaa. Odotin ja odotin ja kun pientä miestä ei alkanut kuulua takaisin, lähdin katsomaan, että mikähän nyt on homman nimi. Menin keittiöön ja hui kauhistus, nupunapu seisoi keittiössä kädet aivan yltäpäältä veressä...tai siis niin luulin yhden pienen silmänräpäyksen ajan. Sydän hyppäsi kurkkuun ja palasi sieltä takaisin omalle paikalleen, kun tajusin, että eihän ne kädet olekaan veressä vaan...KARPALOKIISSELISSÄ! Mitä ihmettä, miten voi olla mahdollista, että molemmat kädet olivat niin totaalisen kiisselissä? Kiisseliä oli myös melkoisen lahjakkaasti muuallakin, kuin vain pienen herran kätösissä.
Ihan tarkasti en tiedä miten kiisseli loppujen lopuksi päätyi pienen miehen kätösiin, mutta villi veikkaukseni on se, että nupunapu oli mennyt keittiöön, työntänyt tuolin keittiötason viereen (siihen missä ne kiisselikupit olivat ), noussut tuolille seisomaan ja aikomuksena on kenties ollut laittaa kädet pöydälle. Pahaksi onneksi kiisselikupit sattuivat vain olemaan juuri siinä samaisella kohdalla ja plätsh! kädet osuivatkin pöydän sijasta suoraan kiisselikippoihin.
Taisi olla pieni mieskin hieman hämmentynyt yllättävästä tilanteesta, nimittäin minkäänlaista älämölöä ei kuulunut keittiöstä. Mietti kaiketi kuumeisesti, mitenhän tämänkin jutun selittäisi äipälle!

14 kommenttia:

 1. Mi piace tanto questo cuore, mi piace nel colore, Nella scelta del tessuto Stata ... Sei molto brava!
  Buona giornata, Anna,

  VastaaPoista
 2. Kaunis sydän! :) Heh hee... voihan karpalokiisseli sentäs. Kaikkialle ne pikku kätöset ehtivätkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis..tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Ihana sydän, kuten itsekin sanoit yksinkertaista mutta niin kaunista. Ihan just munkin lempimateriaaleja!

  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Harmi ettet saanut kiisselisormesta kuvaa... no mielikuva nauratti!

  Kaunis sydän!

  VastaaPoista
 6. Hih, aika hauska juttu, vaikka voin kuvitella että pelästytti eka! Yleensähän se menee just niin että kun on hiljasta niin parempi mennä katsomaan mitä oikein tapahtuu... ;)

  Kaunis sydän. :)

  VastaaPoista
 7. :D Vitsi mä nauroin kun kuvittelin ton kiisselitilanteen ja sen pienen ilmeen!:D
  Tuo sydän on suloinen!:)

  VastaaPoista
 8. Nätti sydän!
  Ja ymmärrän hyvin säikähdyksesi :D Lasten kanssa sattuu ja tapahtuu...

  VastaaPoista
 9. APUA, mullahan menee nyt koko päivän suunnitelmat uusiksi! Löysin tämän sivustosi, ja munhan on nyt ihan PAKKO lukea kaikki merkinnät! Tosi kiva blogi Sinulla!! Ihania kuvia, hauskoja juttuja - aaah!
  Ja nuo linkit muihin blogeihin, oivia valintoja! Täytyy tutkia vielä nekin läpokotaisin, ei taidakaan nyt omat projektit edetä tänään...

  VastaaPoista
 10. voihan kiisseli! :D

  tosi kaunis syrän. <3

  VastaaPoista
 11. No johan oli hulvaton tuo kiisselijuttu :) Meille pienten poikien äipöille sattuu ja tapahtuu - ihan niin kuin poitsuillemmekin.
  Kaunis on muuten tuo tekemäsi sydän!!

  Kuule, ajattelin tässä samalla kertoa, että olet voittanut siinä sinkkisankoni arvonnassa pienen yllätyspalkinnon. Laittaisitko sähköpostiini nimi- ja osoitetietosi, niin pian on paketti ilonasi :)

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka kaunis ja hellyyttävä sydän! - Jonna

  VastaaPoista
 13. Ekaa kertaa täällä kurkistelemassa.
  Ihania käsitöitä.
  Minä ihastuin tuolla alhaalla oleviin tauluihin. Semmonen missä on kukko ja sitten kanataulu.
  Tulen tänne toistekkin.
  Ihana blogi!

  VastaaPoista
 14. Hih:) Tervetuloa kurkistamaan mun uuteen blogiin;)

  VastaaPoista