torstai 25. helmikuuta 2010

Höyhenkranssi


Hei pitkästä aikaa! Lähestyvä pääsiäinen sai minut taas innostumaan höyhenkransseista ja ei auttanut muu, kuin laittaa kranssitehtaassa hihat heilumaan...

Kovasti olen miettinyt viimeaikoina, laittaisinko pienen blogipuodin pystyyn, niin kuin moni muukin on viimeaikoina tehnyt. Mietityttää vain, onko kukaan kiinnostunut ostamaan piperryksiäni ja maksaako kukaan niistä pyytämääni hintaa. Kun miettii miten kauan piperrysten tekemiseen menee aikaa ja kuinka paljon materiaalit maksavat, niin väkisinkin hinta kohoaa korkeaksi. Toisaalta voisin ilmoitella postausten yhteydessä myytävistä piperryksistä ilman sen kummempia puoteja. Eihän näitä piperryksiä kuitenkaan mahdottomia määriä täältä valmistu, jotain pientä aina silloin tällöin, mitä nyt olemattoman oman ajan puitteissa kerkeän tekemään.
Pieni mies on nukkunut päikkäreitä sen verran, että eiköhän tuo kohta tuolta kipitä halimaan...joten eikunheikunkeikun...käykäähän kurkkimassa, pian luvassa on ainakin sydämiä, pussukoita, magneetteja ja tilkkutäkkikin on tekeillä, niin ja se pieni pintaremontti...edelleen keskeneräinen eikä tällähetkellä edes työn alla.

8 kommenttia:

 1. Maksaa ne (muovi yök)kranssit kaupassakin joten eikun kauppaat vaan!

  VastaaPoista
 2. Oikein kaunis kranssi!
  Ja eiköhän tuo kannata tehdä sillä periaatteella, että pyydät, mikä sopivalta tuntuu, aika a materiaalit huomioiden. Sitten ei tule paha mieli myydäkään :)

  VastaaPoista
 3. Luulen että ihmiset maksaa mielellään tuollaisista tarkkaan itsetehdyistä töistä enemmänkin, kuin halvalla jostain tiimarista tuotteesta, joka on kaikilla.
  itse ainakin kannatan mieluummin itsetehtyjä juttuja ja maksan niistä mielellään!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kranssi! Samaa mieltä Ninan kanssa, suurin osa (varmaankin) täällä blogimaailmassa pyörivistä kyllä ymmärtänee käsityön arvon. Innolla odotan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogia ja kauniita kuvia sinulla. Taas löytyi monta kokeiltavaa ideaa :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen kranssi! Minä ainakin arvostan itsetehtyjä erittäin paljon!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis!

  No pistäppä ihmeessä pieni blogipuoti pystyyn! Kyllä varmasti kiinnostusta löytyy :)

  VastaaPoista