torstai 14. tammikuuta 2010

Satumainen talvi


Omppu Pomppunen


Nupunapu


Lumienkeli


Huurteinen metsä

Voiko tämän kauniinpaa talvea ollakaan?

9 kommenttia:

 1. minä myös täysin lumoutuneena tästä talvesta.. ei vois todellakaan kauniimpaa olla!
  kyllä tästä onkin nautittu.

  VastaaPoista
 2. Ei voi!!! En muista ikinä ennen huumaantuneeni tällaisesta kauneudesta talvisaikaan!!Luonto on saanut ylleen upean häikäisevän kauniin lumihunnun, en kylläänny sen ihastelemisesta ollenkaan. Jaksan joka päivä ahmis tuota satumaista kauneutta itseeni. Siitä pitää kiitollinen olla!

  VastaaPoista
 3. Tämä talvi on tosiaankin ollut uskomattoman kaunis :) Hauska tuo lumienkeli

  VastaaPoista
 4. Enpä muista minäkään vähään aikaan olleen näin ihanaa ja kaunista talvea... Semmoista lapsuuden talvea. :)

  VastaaPoista
 5. Yksi päivä kauppapolulla katselimme pojan kanssa ylöspäin kuinka koivun huurteisilla oksilla kimmelsi tuhansia timantteja sinistä taivasta vasten...silloin ei voinut kuin huokaista ihastuksesta, sen näkymän kun olisi saanut talletettua johonkin, josta sitä voisi aina pahan päivän tullen käydä kurkkimassa...

  Kiva saada viestejänne =).

  VastaaPoista
 6. Sanos muuta. Tänä talvena ei ole täällä etelässäkään tarvinnut kärvistellä kurakelien kanssa :) Meillä lapset kaivelevat käytäviä penkkoihin ihan huumassa.

  Kaunista teilläkin!

  ps. joko kone on käytössä?

  VastaaPoista
 7. Rilla, ei ole kone vielä käytössä, en ole kerennyt alkua pidemmälle koneopinnoissani...olen tutustunut vasta nippeleihin ja nappeleihin, mitä tapahtuu mistäkin...seuraavaksi pitäisi sitten opiskella puolaus ja langoitus, niin enköhän sitten jo kokeile millasta tikkiä mahtaa kone tehdä...hieman on erilainen kone entiseen evaan vuodelta yksi ja kaksi verrattuna ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailusta sivuillani.Jos voisit lähettää sähköpostiini kuvan siitä sängystä ja vähän hintaa,niin tiedän sit enempi.

  PS:en pääse kommentoimaan blogiisi motzillan kautta ja explorer toimii myös huonosti.Voisitko käydä asetus sivulla sinne kommenttiosion kohtaa pistämässä ruksin siihen "ponnahdusikkuna"kohtaan,niin kommentoiminen onnistus mozillan kautta.
  Osasinkohan selittää oikein.

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 9. hienoja kuvia!
  kivaa päivää. :)

  VastaaPoista