tiistai 19. tammikuuta 2010

Kuulumisia


Heipä hei. Kylläpä on pitänyt kiirettä, niin kiirettä, etten ole kerennyt perehtyä kunnolla edes uuden uutukaiseen ompelukoneeseeni. Kone on nököttänyt jo viikon olkkarin pöydällä, enkä ole edes koeompelua kerennyt suorittamaan...nyt kenties mietitte, että mikähän nyt niin tärkeää on, että uusi ompelukone jää pöydälle pölyttymään.

No, minäpä kerron, ihan vain vaivihkaa sen verran, että pientä pintaremonttia täällä olen tehnyt. Kovin on vaiheessa vielä, mutta voin luvata, että muutos tulee olemaan melkoinen. Olen ruuvaillut, pyyhkinyt, kantanut, hionut, pyyhkinyt, maalannut, kantanut ja ruuvaillut. Enenpää en tässä vaiheessa paljasta, palaan asiaan kunhan kaikki on valmista. Siihen saattaa kyllä kulua vielä päivä, kaksikin, kuukausi, vaikka puoli vuottakin...

5 kommenttia:

 1. Hmm.....osaat ainakin mielenkiinnon herättää!! :D Uutta tietoa odotellessa....

  Voi että kun mäkin saisin uuden (ja ylipäätään oman) ompelukoneen...!!! Eilen taas lippunauhaa ommellessa sain tapella koneen kanssa välillä, meinaa viedä innon semmoinen.. :/

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin hyvä asenne, että valmista tulee kun tulee. Aikataulut harvoin tuntuvat pitävän ainakaan meillä remonttipuuhissa. Hauskaa puuhastelua, odotellaan rauhassa niitä kuvia valmiista lopputuloksesta. :)

  VastaaPoista
 3. No johan olet. Tuttua puuhaa kyllä mullekin, aina joku projekti meneillään. Joskus isompi, joskus pienempi.

  Kyllä sen uuden koneen ääreen ehdit :) Mielenkiinnolla odotan, mitä ihanaa saat aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä tutulta uurastuksesi, tuntuu vain täällä olevan ihan loputon työmaa! Ja kuulostaa hyvälle, ettet tiukkoja aikatauluja ole laatinut valmistumisen suhteen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä olet aikaiseksi saanut.

  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Minullakin meni melkein viikko ennenkuin pääsin uuden tietsikan kimppuun, annoin hätäisimpien tutustua ensin...

  Remonttiraporttia odotellessa.

  VastaaPoista