sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Nupunapun oma linna

Oma pieni nupunapuseni, 2-vuotias jo! Päivänä eräänä tuo pieni poika rapsutteli masuaan ja taisin siinä sitten todeta, että pitäisi varmaan laittaa masukutkaan hieman rasvaa. Sitten pieni poika kipitti tiehensä ja hetken kuluttua palasi takaisin...oli siinä minulla naurussa pitelemistä. Näky oli vallan hupaisa. Pieni poika tepasteli takaisin, kuin pingviini konsanaan. Housut kintuissa ja käsissään hän piteli isoa käsirasvaputelia. Tarvitsi ilmeisesti äitin apua, kun ei omat taidot riittäneetkään ihan loppuun saakka. Hassu pieni mies.

Kaksi vuotis lahjaksi sain kuin sainkin valmiiksi suunnittelemani "linnan". Vielä viimeisenä yönä ennen juhlapäivää ahersin linnan kimpussa. Pähkäilin miten ompelisin oviaukon verhot paikoillensa. Kun en sopivaa ratkaisua klo 23 mennessä ollut keksinyt, päätin luopua koko puuhasta, ommellakseni ne kuitenkin joskus paremmalla ajalla paikoillensa.

Saanko esitellä. Nupunapun oma linna.


Sisätilat ovat tilavat ja valoisat. Lattiana pehmoinen patja. Huomioi eritoten patjan keskellä kulkeva viehättävä raita (mittavirhepaholainen...mutta itseasiassa patja onkin hurjan paljon hienompi raidalla, kuin ilman...tosin tuon mittavirheen takia sain istua ompelukoneen äärellä kolme ja puoli tuntia kauemmin...hmm...)


Moltexin kauniit tähtikuosiset tyynyt viimeistelevät sisustuskokonaisuuden...


Liput liehuvat...


Ja tässä linna ulkoapäin kuvattuna. Katto toimii mitä mainioimpana lekottelupaikkana kattimatikaisille...ja muutenkin sisätilat ovat viehättäneet eritoten perheemme kaikkein karvaisimpia osapuolia. Ja taitaa tuo pieni linnanisäntä itsekin olla tyytyväinen linnaansa, ainakin tuo hymy huulillansa nyökytteli päätänsä kysyessäni, "onko kiva?"

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Kurkin äsken ekaa kertaa blogiisi tuolta Hanniksen blogin kautta. Tämä blogimaailma on minulle vielä aika uutta ja ihmeellistä, johon olen vasta nyt tämän syksyn aikana tutustunut.
  Minullakin on myös täällä kotona ihan kohta, itse asiassa tällä viikolla, 2-vuotta täyttävä pojannassikka;)
  Sekä lisäksi kaksi vähän isompaa lapsosta, 5 ja 7-vuotiaat, joten tuntuu ettei aika aina riitä blogien tutkimiseen vaikka kuinka haluaisi.

  Mutta siis ihana blogi sinulla! Vähän selailin ja katselin vaan kuvia, tekstejä en vielä lukenut. Kauniita kuvia ja mikä linna! Aivan ihana!!!

  Ihanaa joulun odotusta!

  Terkuin,
  Anniina:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana linna. Meidän perheen prinssi on vielä alle vuoden vanha, mutta kun tuosta hieman kasvaa, niin täytyy ryhtyä jotain vastaavaa suunnittelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Mainio idea, paikka mahtaa olla kovasti mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Oi, olen ihan otettu kehuistanne =).

  VastaaPoista
 5. Hurjan hieno! Meillä on vaan lastenhuone niin pieni, että tuollaiset ihanuudet eivät mahdu. Tosin tuo taitaa olla helposti varastoitavaa mallia.

  VastaaPoista