lauantai 26. joulukuuta 2009

Amelian unelma


Ihan meinasi unohtua, että tänään on blogini perustamisesta kulunut tasan vuosi. Kiitokset kuluneesta vuodesta. Blogin pitäminen on ollut todella hauskaa puuhaa. Vuosipäivän kunniaksi voisinkin ihan vaivihkaa esittää pienen kyselyn.
Mitä mieltä olet blogistani? Käytkö usein kurkkimassa blogiani? Haluaisitko arvonnan 1-vuotis juhlan kunniaksi?
Jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka moni vastaa kyselyyn.

15 kommenttia:

 1. Onnittelut!

  Yleensä käyn heti kun jotain on julkaistu, mutta nyt edellisestä visiitistä sekä täällä että muuallakin on jo tovi, sillä on ollut niin kiirettä, ettei ole ehtinyt minnekään.

  Ihana linna ja kaikkea muutakin on tapahtunut sitten viime näkemän!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja kuinka hurmaava blogi täältä löytyikään! Tallensin blogisi suosikkeihini, jotta löytäisin tänne jatkossakin aina uuden postauksen tullen, toivottavasti et pahastu?

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ihana blogi, olet taitava käsistäsi ja tuotoksiasi on mukava seurata! Onnea siis yksivuotiaalle! Arvonnat ovat aina kivoja, jokainen päättää itsekseen minkä etapin kunniaksi niitä järjestää, ja tuo vuoden merkkipaalu on ollut varsin suosittu. Mutta ei toki mikään pakollinen.

  Lisäsin postaukseeni pari linkkiä paperitähden ohjeeksi, tässä toinen: http://madebyjohanna.blogspot.com/2009/12/paperitahden-ohje.html

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti yksivuotiaalle. Miekin seurailen ihanaa blogiasi aika usiasti!

  Onnea uuteen vuoteen!

  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Minäkin täällä ekaa kertaa, mutta kaipa voin silti näkemääni "arvostella". :) Eli kivoja juttuja löytyy blogistasi, linna esimerkiksi on tosi hieno!

  Onnea paljon 1-vuotiaalle, ja myös sille jo vähän yli 2-vuotiaalle..!

  Taidanpa minäkin lisätä tämän suosikeihini, tuntuu siltä että voisin tulla toistekin kylään.. :)

  VastaaPoista
 6. Myös minä käyn täällä vierailulla säännöllisesti! Sulla on kivoja juttuja, nättejä ompeluksia. Mukavaa kun käyt myös vastavisiiteillä - vähän kuin tunnettaisiin toisemme - vaikkei oikeesti tunnetakaan :D

  VastaaPoista
 7. Herranjesta, tajusin justiinsa, että olenhan mä täällä aiemminkin käynyt! Harva pää ja sitä rataa... ;) No, nyt on kuitenkin omalla listalla, että jopa muistaa käyneensä. ;D

  VastaaPoista
 8. No tietenkin luen jokaisen uuden jutun! Sinulla on taitavat sormet ja hyvä maku!

  VastaaPoista
 9. Hei !

  Kaunis blogi sinulla. Käyn kurkistelemassa puuhiasi viikoittain. Kommentoiminen vain ei aina onnistu, katsotaan kuin nyt käy... Kaikkea hyvää alkavaan vuoteen !

  T: Tiina

  VastaaPoista
 10. Oi, kun kiva, kun olette kommentoineet blogiani. Blogia perustaessani en niin ymmärtänyt kommentoinnin päälle, mutta nyt kommenttilootaan jätetyt viestit ovat minulle todella tärkeitä. Usein ihmettelen muitten blogeja lukiessani, että miten ihmeessä heidän bloginsa saavat kymmeniä kommetteja jokaisen postauksen yhteydessä ja omiin postauksiin tulee vain muutamia kommentteja. Joskus tulee mieleen, että lukeeko tätä blogia oikeasti kukaan ja jos lukee, niin onko juttuni niin surkeita, että kukaan ei viitsi niitä juurikaan kommentoida.

  Tiinan kommenttia lukiessani mieleeni hiipii, että onko tuossa kommenttien jättämisessä muillakin sitten ollut ongelmia?

  Jokatapauksessa, kiitos teille kaikille ihanista viesteistänne...jään odottelemaan,k uinka moni vielä rohkenee jotain minulle kirjoittaa.

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Kiitos vierailustasi Werannalla. On mukava kun "tapaa" uusia bloggaajia. Ensivierailulla mukavassa blogissasi.
  Onnea myös 1-vuotiaalle.
  Tuosta kommentoinnista sanoisin, että kun aloittelin blogia, sitä ensimmäistäni 1 vuosi sitten, niin täytyy käydä itsekkin kommentoimassa toisten blogeihin, niin saa sitä vastavuoroisuutta, se pätee edelleenkin. Minä kirjoittelen kommentteja ja tykkkään siitä. Uskomatonta miten paljon saa ystäviä täällä.
  Blogimaailmassa viihdyn hyvin, katsellen hyviä ideoita, vinkkejä ja kauniita koteja. Arpajaiset ovat aina tervetulleita.

  Kaikkea hyvää vuodelle 2010.

  Toivottaa Lennu

  VastaaPoista
 12. Onnistun joskus kadottamaan kommentteja, vaikka ihan varmasti olen hyväksynyt ne näytille...ihme juttu...

  VastaaPoista
 13. Kauniisti kuvitettua ja kirjoitettua blogiasi on ihana seurata.
  Onnea vuoden ikäiselle,ja hyvää uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Myös minä tykkään blogistasi ja jokaisen tekstin käyn kyllä lukemassa vaikka olenkin huono kommentoimaan (ja siksi varmaan en niitä kommentteja omasta blogistani löydäkään...)!
  Innolla odotan postauksia jatkossakin :)

  Onnnea 1-vuotiaalle ja Onnellista Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
 15. vasta löysin tieni tänne, ihana blogi. ihania kuvia. en ole edes ehtinyt selata kaikea läpi. :)
  luultavasti tulen jatkossa vierailemaan täällä aina kun vaan ehdin tai on uutta katseltavaa. :)
  lisäänkin tämän nyt sinne omani listalle, sano jos tahdot että poistan.

  ja jos arvonnan laitat pystyyn niin olen mukana. :D

  onnellista uutta vuotta! <3

  VastaaPoista