sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kissa vieköön...


Ihan hirveä sotkukaaostavaraähky on vallannut minut. Mä haluun kaikesta turhasta jemmatavarasta eroon. Nyt ja heti. 

Oon vienyt kirpulle tavaraa hulluna ja uutta kirppua pukkaa päälle. Oon myynyt nettikirpul tavaraa ihan tosi hulluna ja vielä sitä tavaraa vaan riittää ja riittää. Apua!

Oon sentäs melkein selättänyt tuon kuvassa näkyvän epämääräisen rojuvuoren (poistin kuvan, kun en jaksanut katsella sitä hirvityskasaa ). Laatikon sisällöt käynyt läpi, lehdet lajitellut säilytettäviin ja pömsterikelpoisiin... ja laatikotkin saanut potkastua takaisin paikoillensa. Jes. Mutta eipä tässä kauaa mene, kun tilanne on jälleen sama. Mä oon niin täynnä tota meitin eteislipastoa. Se on oikeesti ihan romu noitten laatikoitten puolesta, kiskolaakerit tai mitkä lie on ajat sitten levähtänyt miten sattuu ja ainut keino saada laatikoita tosiaan kiinni on napakka potku laatikon etulevyyn kera muutaman painokelvottoman sanan. Argh. 
Oon metsästänyt uutta lipastoa ties kuinka kauan tähän, mutta sopivankokoista ei taida olla olemassakaan valmiina, aina on joko liian korkee tai liian levee tai liian pieni.

Nyt taidan mennä lepuuttamaan silmiäni, että jaksan katsella huomenna taas kaikkea tätä ihanaa sotkua mikä tässä talossa tuntuu jatkuvan loputtomiin.


1 kommentti:

  1. Reipasta touhua:). Tulin kurkkaamaan mitä olet täällä touhunnut. Muuttamiset on niin hyviä pakon sanelemia tilaisuuksia hävittää tavaraa. Muuten niin helposti kertyy nurkkiin kaikkea turhaa.

    VastaaPoista