tiistai 11. joulukuuta 2012

Fairy wings


Olimme jokin aika sitten juhlissa, joihin toivottiin vierailta fantasia-aiheista pukeutumista. En ole koskaan aiemmin ollut juhlissa, mihin olisin saanut pukeutua joksikin muuksi, kuin mitä olen. Siispä otin pukeutumiskutsun innolla vastaan. Vaikka aikaa puvun suunnitteluun oli runsaasti, tuppasi itse toteutus jäämään ihan viime tippaan, kuinkas muutenkaan. Yöunet jäivät jälleen kerran minimiin, kun yön pikkutunteina pipersin itselleni asun juhliin. 

Metsän keijukaisen kruunasi vaalea kiharainen peruukki, johon suorastaan ihastuin =)


Keijun siivet tein alusta loppuun saakka itse. Koristelun jätin näin ensikertalaiseksi melko minimiin, osittain ajanpuutteen vuoksi ja osittain sössimisen pelon vuoksi =). Olipa muuten mielettömän kivaa puuhaa tuo keijun siipien pipertäminen. Olen niin innostunut aiheesta, että aion ehdottomasti tehdä toisetkin keijukaisen siivet, kun vain sopiva hetki pipertämiseen jälleen löytyy. 
Alusmekoksi ompelin mustasta paksusta trikoosta liehukehelmaisen tunikan Burdan valmiskaavalla, ajatuksella, että sitä voisi käyttää myöhemminkin, ruskea värinä olisi toiminut ehkä paremmin keijuasussa, mutta olen niin mustan ystävä, että jatkoa ajatellen musta oli parempi valinta. Kylläpä onkin aikaa siitä, kun olen viimeksi itselleni jotakin vaatetta ommellut. Syytettäköön surkeaa saumuriani, joka tälläkin kertaa teki hyppytikkiä useasta huollosta käynnistä huolimatta. (Tässä kohtaa otan innolla vastaan suosituksia toimintavarmasta ja hyvästä saumurista.) 


 Päivä metsän keijukaisena oli oikein mukava ja niin paljon tykkäsin itse asustani, että olisin voinut vaikka nukkua se päällä =)

ps. suurimmassa osassa blogeja keskitytään tässä vaiheessa jouluvalmisteluihin, itse en nyt taida saada millään jouluvaihdetta päälle...tai tiedän vuosien kokemuksella, että se vaihde iskee päälle viikkoa ennen joulua ja sitten huomaan joulun olevan jo niin lähellä, että mitään en kerkeä enää tekemään. 


4 kommenttia:

 1. Oi mikä keijupuku!
  Nyt vaan uudenvuoden juhlia suunnittelemaan naamiasteemalla, niin saat puvulle heti jatkokäyttöä!!

  VastaaPoista
 2. Voih, se olisikin kivaa, mutta nyt on tämän mamman takki niin tyhjä kaikkien syksyn juhlajärjestelyjen suhteen, että ei kertakaikkiaan jaksa. Mutta ehkäpä keväällä voisi järjestää keijujen kevätkarkelot, osallistujia? =)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi!! Juhla postaukset on niin upeita!! Pitäis itsekin vihdoista viimein saada aikaiseksi askarrella noita ihania PomPomseja :) Itellä käy tänä jouluna samoin, ei vaihde asetu täysillä vielä silmään. Toisaalta on joulufiilis mutta samalla haikailee lämpöön, noh, ens viikolla pääsee iloiseen tohinaan ja kiireeseen varmasti mukaan :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos =)
  Pompomit ovat kyllä superhelppoja ja nopeita askarrella, suosittelen kokeilemaan.
  Täällä jo ihan pikkuisen on yritetty laitella jouluvaihdetta päälle, ihan vain lapsien vuoksi ainakin...

  VastaaPoista