keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Rinsessa pienoinen

Nappasin pari päivää sitten tytön ja Bagheran kainalooni ja kamera kaulalla keinuen kipitin yläkerran tyhjään huoneeseen ajatuksena kuvata neitiä ajelemassa autollaan. Tunti tehokasta kuvaamista (yli 500 otosta) ja yhdessäkään niistä ei neiti kyllä ajele autollansa. Assari olisi ollut tervetullut, melkoista hikijumppaa neidin kuvaaminen oli. Tiedättehän, juuri kun olin saanut neidin hetkeksi istahtamaan paikoillensa ja kerkesin itse kuvausasemiin, olikin tilanne jo ohi...

Onneksi joitain hauskoja kuvakulmia onnistuin kuitenkin nappaamaan, niitä en kuitenkaan tänne blogiin halua laittaa. Sen sijaan saatte nähtäville niitä tilanteita, joihin kuvaaja ei ihan ehtinyt mukaan, hih. Hauskoja nämäkin loppujen lopuksi.


Baghera, ihastuttava menopeli kaikille pienille rinsessoille =)

Tulipa tuosta viimeisen kuvan pallosta mieleen rinsessani tokaisu hänen seistessä edessäni ja taputellessa mahaani. "Pallo", pienen neidin suusta kuului.

Huonommaksi ei voi sanoa pikkumiehenkään tokaisua hänen kömytessään selkäni taakse soffalla istuessani. "Äiti, sinulla on tissit selässä".

Hmm...lasten suusta se totuus kuuluu. Suurella mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tässä joutuukaan vielä kuulemaan. Ai niin, ja kyllä tässä on ihan tarkoitus saada tuota omaa olemusta hieman, niin tai paljon, kevyemmäksi kesään mennessä, kun vaan saisi sen suuren vaihteen päälle. Huokaus sentään.

Muoks. Kertoisiko joku, millainen blogipohjan pitäisi olla, että saisin kuvat isommiksi ja rinnakkain, niinkuin monen muun blogissa näyttää olevan.

8 kommenttia:

 1. Ihana menopeli neidillä, ihan huippu! :-) Hauskoja kuvia myös!

  Iloista kevään odotusta sinulle! :-) Uutena lukijana olen :-)


  Tervetuloa kurkkimaan blogiin :-)

  VastaaPoista
 2. kyllä se vain niin on että lasten suusta ne parhaat totuudet aina tulee :DD täälläkin kuultu viime aikoina jos minkälaisia totuuksia :D
  ihana auto prinsessalla!

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten ihania kuvia! Mistä ootte löytäny tuon ihanan auton?! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos viesteistänne, niitä on aina niin mukava lukea =)

  Auto on tilattu Riimikko verkkokaupasta, eikun sinne siis ostoksille ;) auto on ihana minustakin ja ostettu ajatuksella, että se kestää perinneleluna sukupolvelta toiselle, vähän toista, kuin vastaavat muoviset.

  VastaaPoista
 5. Hieno menopeli kyllä! Ja ihana pieni prinsessa vaaleanpunaisissaan :)

  VastaaPoista
 6. HIH.Ihania kuvia! Ja totuutta meilläkin kerrotaan rasvasin tyttöä( melkein 4v) ja koska rasvaus ei suju jos hän ei saa rasvata myös mua, niin selkää rasvaili samalla kun mä hänen jalkoja.. Tyttö mun jenkka kahvoistani "äiti miksi sä olet pullea?" No mitäs siihen sit sanois ;) . Yritän mäkin kesäksi saada pois pulleutta :P

  VastaaPoista
 7. Tuossa pari päivää sitten tuli taas mehevä kommentti mahastani, soffalla pötkötellessäni..."löllykkä"...tarttes joo saada se laihdutusvaihde päälle ;)

  VastaaPoista