keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Rinsessaenkuli


Kovin olen hissukseen ollut blogimaailmassani viimeaikoina. Olen kyllä käynyt kurkkimassa muitten blogeja, mutta jotenkaan en ole vain itse saanut aikaiseksi kirjoitella omia kuulumisia.
Tänään nupunapusen ja isin päiväunien aikaan nappasin kameran olalle ja suuntasin askeleeni puutarhaan. Kärhöön on puhjennut ensimmäiset kukkaset ja nuppuja näyttää olevan sen verran paljon, että väriloistoa on luvassa piakkoin.En yleensä innostu minkäänsortin puutarhapatsaista, mutta yläkuvissa näkyvä yksilö oli jotenkin niin kujeilevan herttaisen näköinen, että oli ihan pakko kiikuttaa se kotiterassia sulostuttamaan. Veikeä, vai mitä.
Nyt taidan poistua hetkeksi, ennen yöunille menoa, virkkuukoukun ääreen...sinisestä palluraisesta on muodostumassa kovaa vauhtia maton tapainen tekele. Huisin kivaa tuo trikookuteen virkkaaminen.
Hauskaa kesän jatkoa, palaan taas hetkenä minä hyvänsä. Käykäähän kurkkimassa.6 kommenttia:

 1. Hienoa, olitkin jo saanut ohjeet! Turhaan sitten laittelin niitä tuohon edelliseen. Minä kävin tänään ostamassa lisää kudetta. Nyt on jo mennyt kolme vyyhtiä ja matto taitaa olla vasta 120 (vai oliko se 110). Tavoite olisi 160, mutta saa nähdä miten käy...

  VastaaPoista
 2. Huii...sullahan onkin jo aikamoinen matto, minulla vasta parikyt senttiä halkasijaltaan...hiljaa hyvä tulee...millasta sun kude on? Onko se pyöreää vai littanaa? Mulla on littanaa kengännauhan tapaista, tasapaksuista.

  VastaaPoista
 3. Minulla on ihan leikattu trikookudetta ja se ei ole tasapaksua, välillä kude on kapeampaa ja välillä voi olla jopa kaksi kertaa leveämpää, mikä on tosi kurjaa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia!

  Teillähän on jo matot mallillaan, minä vasta haaveilen, että kudekauppasille pääsisin... :))

  VastaaPoista
 5. Voi vaikka olikin pienen pienet kuvat, niin voin kuvitella että puutarhanne on oikein kaunis :D Saisiko sieltä lisää kuvia? Siis sitten joskus kunhan vain kerkiät ja joudat! Ilman ressejä :D

  VastaaPoista
 6. KukkaRullaMaaria, meillä ei puutarhassa ihan hirmuisasti ole sellaisia kuvauksen arvoisia kohteita, mutta yritän toki kuvata aina, kun jotain kivaa nähtävää olisi...eli kukkasten puhkeamista kukkaan odotellessa...käyhän taas kurkkimassa...

  VastaaPoista