tiistai 21. heinäkuuta 2009

Ihan kuin etelän lämmössä

Piipahdimme viikonloppuna meripäivillä Kotkassa. Säätila oli mitä mainioin, ainoastaan tuuli oli ajoittain häiritsevän kovaa. Nupunapun lierihattu lensi nimittäin yhden jos toisenkin kerran teille tietämättömille. Kunnes kekseliäs äiti kekkasi kietaista Baby Banzit (aurinkolasit) lierihatun ulkopuolelle pitämään hattua paikoillaan. Mitä sen väliä, vaikka pieni mies näyttikin loppupäivän ajan "Pieni talo preerialla" tyttöseltä, pysyipähän lätsä ainakin menossa mukana. Hih.

Kotkassa kun oltiin, niin oli aivan pakko päästä ihailemaan veneitä ja Sapokan ihanaa vesiputousta kukkaistutuksineen. Kerrassaan ihana paikka tuo Sapokka aivan keskustan välittömässä läheisyydessä.

Nupunapu pääsi myös ihastelemaan Maretariumin kalamaailmaa. Riemukkaasta kiljahtelusta ja juoksujalkaa tepsuttelusta päätellen retkikohteen valinta osui napakymppiin.

Poikkesimme myös lasten meripäiville, jossa pieni mies pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa vanhanaikaisen karusellin kyytiin. Ja hauskaa oli. Seuraneitinä olleesta äitistä en olisi niinkään varma, nimimerkki kaikenlaiset kieputuslaitteet saavat voimaan pahoin. No, ei vaiskaan, oli äitilläkin ihan kivaa...tosin yllättävän vauhdikkaasti se karuselli pyöri...jos yhtään kauemmin olisi kieputus kestänyt...

Tässä teille muutama kuva kesäisestä retkestämme.

4 kommenttia:

 1. Veneillessä on tullut käytyä meripäivillä useammankin kerran. Satamassa vaan on turhan äänekästä yöaikaan meripäivillä. Mutta kaunis on paikka!

  VastaaPoista
 2. Ihanat merelliset satamakuvat! Olen kerran ollut Kotan Meripäivillä (2005), mutta ei ollut kivaa, kun satuin kärsimään kaameasta aamu(kokopäivä)pahoinvoinnista :)

  VastaaPoista
 3. Pakko myöntää, että en ole koskaan käynyt Kotkassa. Valokuvien perusteella paikka näyttää kyllä tosi kivalta.

  Mukavaa heinäkuun loppupuolta!

  VastaaPoista
 4. Noissa maisemissa itsekin kävelimme alkuviikosta, kun pääkaupungin reissulta poikkesimme Porvooseen ja Kotkaan. Tuo puistoalue on tosi kaunis!

  VastaaPoista