torstai 9. heinäkuuta 2009

Kiikkuu kaakkuu


Suloinen keramiikkaenkelityttönen lensi kiikkumaan huvilallemme. Ihanuus löytyi kesäisiltä kyläjuhlilta.

Viime huvilareissullamme sain aikaiseksi heilua hieman kameran kanssa. Saanko esitellä, huvilakeittiömme.

Kaappi ja aputaso Ikeasta. Leipälaatikko pikkupurnukoineen löytö Robin Huttusesta. Hieman leipälaatikossa häiritsee se, että kaapistot ovat puhtaan valkoisia ja leipälaatikko kermanvalkoinen, nooh, aputason päällä väri ei niin pahasti pomppaa silmään, kuin mitä kaapistojen alla...olkoon. Pikkupurnukat (tea, sugar, coffee) tulivat leipälaatikon "kylkiäisinä", en olisi niitä muutoin ostanutkaan. En vielä tiedä mikä niiden lopullinen kohtalo on, jäädäkö vaiko lähteä.


Keittiön matto ei ole tullut jäädäkseen, haaveissa sisalmatto. Pikku penkki Askosta, kotiin ostettu, mutta huvilalle kannettu. Etsinnässä sopiva istuintyyny.


R-kirjaimen olen ostanut jostakin nettikaupasta, en justiinsa nyt muista, että mistä. Tarkoitus oli laittaa se kotiin, mutta sattui sopivasti tulemaan postista juuri ennen huvilalle lähtöä, joten siinähän tuo nyt sitten kököttää, huvilan huuvan päällä. Olkoon siinä toistaiseksi.


5 kommenttia:

 1. Kaunista on! Sinun pitää kokeilla jos spray-maaöi toimisi, jos silmiin kovin sattuu, saa nähdä, miten kaikki minun hankintani mätsäävät, kun se aika koittaa

  Kaappi on ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia huvilastasi. Olet todella osannut valita kauniit sävyt keittiöösi. Uskaltaako udella mistä tilasitte huvilanne ja keittiönne. Saammehan nähdä lisää kuvia ihanuudestanne toivottavasti!

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö! Ja tuo matto on minusta aivan ihana!!

  VastaaPoista
 4. Vekarus, en taida uskaltaa alkaa soheltamaan spraymaalin kanssa, menisi kuitenkin piloille.

  Maarit, keittiö on Petran mallistosta ja huvila on "tilattu" ihan omalta velipojalta, joka on alan ammattilainen. Suurimmaksi osaksi perheen voimin rakennettu, ajan kanssa.

  Olivienolle kiitokset sanoistasi.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää keittiö! Ja tuo kirjain on ihana, sopii juuri siihen missä nyt on!

  VastaaPoista