perjantai 20. maaliskuuta 2009

Vihdoinkin valmis

Jihuu, vihdoinkin se on valmis. Laskosverho, ihka ensimmäinen pipertämäni laskosverho. Ihan hieno siitä tuli. Kummasti se piristää muuten niin tunkkaisen oloista eteistämme.

Kun vain saisin miehen ylipuhuttua seinien maalaamisesta...tähän saakka vastaus on ollut jyrkkä ei, nyt ei aloiteta yhtään mitään uutta remonttikohdetta, vanhat tehdään eka loppuun...Niinpä niin, onhan se niinkin, muttakun eihän siinä menisi, kuin hetki, kun suitsaitsukkelaan olisin maalannut seinät valkoiseksi...

Tämän verhon alle suunnittelin laittavani ne kolme tuolia, joista aiemmin teille kerroin. Tänään edistyi valkoisen tuolin maalauskin hiukan, peffan alustaa lukuunottamatta se on kertaalleen maalattu. Ja sitten pitää vielä maalata toisen kerran.



Leivoin tänään kokeilumielessä rahkapersikkapiirakkaa. Hurjan hyvältä se ainakin näyttää, mutta maku ei ollut kuitenkaan niin hyvää, kuin olin kuvitellut. Täytyy siis kuitenkin kaivaa vanha, hyväksi havaittu resepti esiin pääsiäistä varten.



10 kommenttia:

  1. Kaunis verho. Kuulostaa niin tutulta, että pensselin kanssa on uusiin kohteisiin päästävä, vaikka entiset kesken ja mies aina toppuuttelee.
    Mistä tuon ihanan, edellisen postauksen pöytäliinan/vahakankaan olet löytänyt, on kivan värinen?
    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  2. Onnea onnistuneelle laskosverholle!! Miulla ei ollut aivan yhtä hyvä tulos, kun semmoisia yritin kerran ommella :D Jouduin lopuksi ompelemaan laskokset kiinni ja siitä tuli aivan omanlainen valelaskari. Nykyään olen pysytellyt sitten rullalaskareissa :)

    Tuo kakunpala näytää herkulliselta! Miullakin leipomissuunnitelmia tälle päivälle :)

    Terkuin,
    Kantriina

    VastaaPoista
  3. Kisu, vahakankaan ostin Eurokankaasta.

    Kantriina, no juu, olihan tuossa kaikenlaista kommervinkkeliä ompelun suhteen...enskerralla (jos sellaista tulee) olen jo paljon viisaampi ompelun suhteen.

    Rahkakakun makukin parani hieman oltuaan yön yli jääkaapissa.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana laskosverho ja voi miten herkullisen näköinen piirakka! Alkoi ihan mieli alkaa leipomaan :P

    VastaaPoista
  5. Kaunis verho ja herkullisen näköinen piirakka. Pääsiäiseksi ajattelin myös leipoa jotain tuollaista rahkapiirakkaa.

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo laskari! myös piirakka niin herkullisen näköinen että ihan rupesi kahvihammasta kolottamaan joten eikun kahvinkeittoon. :) blogissani on muuten sinulle haaste :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis laskosverho! Millä se on kiinnitetty? Kiva kangaskin.

    VastaaPoista
  8. Olivieno, verho on kiinni tarrakiskossa. Ostin Eurokankaasta laskosverhon ompelupaketin, joka sisälsi kaikki nippelit ja nappelit laskosverhoa varten.

    Kotiäidille vastaan tässä haasteeseen, yritän pitää varsinaisen blogipuolen vapaana kaikenlaisista haasteista sun muista ;).
    Eli inhokkiruuat...hmm...melko kaikkiruokainen kyllä olen, varsinaisesti ei kai mitään inhokkiruokia taida edes olla...no, rusinat maksalaatikossa jaiks, puolukkasurvos, hirven kieli tms. (en ole maistanut edes, ajatus sellaisen syömisestä tökkii ja pahasti)...en kyllä nyt keksi mitään muuta tähän hätään...

    VastaaPoista
  9. Moikka, löysin tänne tänään ensimmäistä kertaa etsiessäni verhojuttuja netistä... pakko oli tallentaa suosikeihin, niin löydän sitten uudemmankin kerran. Laskosverho on todella upea, kotimatkalla painelenkin eurokankaan kautta :) Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  10. Johanna, piipahda toki toistekin kurkkimassa blogiani ;).

    VastaaPoista