keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Pannukakkua ja vähän muutakin

Meillä oli tänään pannukakkupäivä, ja kylläpä olikin namia. Nupunapukin mutusteli melkein kaksi palaa pannaria, mansikkavadelmahillon kera. Jännä juttu, miten pannarista tulee joka kerta ihan eri makuista, vaikka sen olisi tehnyt prikulleen samalla tavalla, mikähän taika siinäkin piilee?

Tänään tuli kiva paketti postista. Nii-iin, sorruin sitten liittymään Unelma kirjakerhoon ja yllä olevat kirjat sain edulliseen liittymishintaan, 3.90€/kpl. Tunnen itseni hiukan ääliöksi, kun menin tilaamaan tuon Tildan tapaan kirjan, sattumoisin satun omistamaan tuon samaisen kirjan jo, tosin englannin kielisenä versiona. En vain tajunnut, että Sew Pretty Homestyle ja Tildan tapaan on yksi ja sama kirja. Varsinkin, kun kansikuvatkin kirjoissa ovat ihan erilaiset. Mitähän minäkin teen kahdella "samanlaisella" kirjalla? Voisinhan tietysti laittaa myyntiin tuon englannin kielisen version...haluaako kukaan sellaista?
Uniikit korut kirja ei pikaplaraamisella sykähdyttänyt kovinkaan kummoisesti, mutta onneksi sieltä löytyi kuitenkin muutama ihan kiva idea.
Olen tässä viimepäivien aikana plarannut vanhoja sisustuslehtiä läpi, aikeenani hankkiutua osasta lehtiä eroon lopullisesti. Olohuoneen katto uhkaa nimittäin romahtaa niskaamme, lehtikaapin painosta johtuen. Kuvassa on Avotakka lehtiä 2000-luvun alkupuolelta, selasin kaikki läpi ja leikkasin osasta lehtiä parhaimmat ideat talteen. Jos joku kiinnostui tuosta lehtikasasta, niin tulkoon noutamaan sen olohuoneemme pöydältä sukkelasti, muussa tapauksessa lehtipömsteri odottaa lähikaupan pihassa kyseisiä kehtiä. Kauan, liian kauan, pidin niitä aarteinani, mutta nyt on aika jäähyväisten. Ja sitten seuraavan lehtikasan kimppuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti