keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kissanheinää

Kävin tänään ostamassa kissoille kukkakaupasta kissanheinää. Mahtoiko ostos olla kissoille mieluinen, kuvat puhukoon puolestaan ;).
12 kommenttia:

 1. Kissanheinää <3

  Saatko muuten kestämään tuon kissanheinän kuinka pitkään? Olen monasti kisuillemme tuota ostanut, mutta viimeistään kuukauden sisällä sen on kuivunut :S Joko kastelen liikaa tai sitten liian vähän.

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa oli ensimmäinen kerta, kun ostin tuota kissanheinää...saa nähdä miten käy. Ainakin heinä on lyhentynyt aika hyvin vuorokauden aikana.

  VastaaPoista
 3. Nam, hyvin näyttää heinä kissoille maistuvat. Niin myös meidänkin kissoille. Aika nopeasti kissat parturoivat tuon heinän ja lopulta se todellakin kuivuu. Olen koittanut myös kastella paljon/vähän :)

  VastaaPoista
 4. Huomenta-vastavierailulla :)
  Tildapupusi on ihku-siis ihanasta kankaasta ja tuota mallia olen itsekkin ajatellut kokeilla ensimmäiseksi! Keinulammas on sellainen mitä olen haaveillut meidän pikkuiselle lahjaksi.
  Olen kokeillut tehdä sydämiä mutta minulla niistä on tullut lähinnä kulmikkaita :( .

  VastaaPoista
 5. Söpöjä kuvia kisuista! Tein muutes oman "tilin" ja laitoin sen joulupupun kuvan sinne... Kurkistapa.

  VastaaPoista
 6. Yritin tänään kommentoida noita kissankuvia ihaniksi mutta viestiä ei vain näy? Joten pitää näköjään kirjoittaa uudestaan. Suloisia ovat! Ja avasin myös oman sivun jotta näät kuvan mun joulupupusta..

  VastaaPoista
 7. Nanna, viestit ei näy sen takia heti, kun mä tsekkaan ne ensin, ennenkuin hyväksyn ne näytille. Tosin pitäis varmaan vaihtaa asetuksia. Mitenhän mä näen sun "tilin"...katsotaans...

  VastaaPoista
 8. Marika- en tietenkään pahastu! Tervetuloa!

  VastaaPoista
 9. Hih, varmasti mieluisat heinät. Täällä hastelemassa ja palaan taas.
  Ilona

  VastaaPoista