keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Suojelusenkeli

Oli ihan pakko palata tänne blogimaailmaan vielä toisenkin kerran tänään.
Yläkuvassa nupunapulle tekemäni suojelusenkeli taulu. Kehykseen ihastuin eräässä kukkakaupassa (ihana kauppa, aivan liian lähellä kotia) ja minun oli aivan pakko ostaa kerralla kolme samanlaista kehystä. Kehyksiähän ei voi koskaan olla liikaa kaapin kätköissä, odottamassa oikeaa käyttökohdettaan. Ja mikähän siinäkin on, että aina pitää ostaa kolme, ei yhtä, kahta tai neljää, vaan aina vaan kolme, hmph.
Kuva kehykseen löytyi samaisesta kaupasta, kortin muodossa. Leikkasin vain kaksiosaisesta kortista toisen puolen pois ja liimasin kortin pahville (hieman vinoonkin taisi mennä, mutta menkööt tälläkertaa pilkuntarkan suodattimeni läpi).
Ihana, sanon minä.

Tässä vielä kerran näitä ompelemiani sydämiä hieman vaaleammassa ympäristössä. Blogilaskurin mukaan 500 kävijän rajapyykki on ylitetty, ja ajattelinkin, että, kun 1000 kävijää on käynyt kurkkimassa blogiani, niin laitan jonkinsortin arvonnan pystyyn ja voittajalle voisi olla luvassa vaikkapa tuollainen sydän, tai mitä nyt satun sitten keksimäänkään sillä hetkellä. Joten, käykäähän ahkerasti kurkkimassa kuulumisiani ;).

4 kommenttia:

 1. Enkeleitä eikai vaan voi olla liikaa?!
  Kauniit kehykset. Ihan oikein se menee visuaalisesti kun ostaa 3kpl sillä 4 on tylsä luku!

  VastaaPoista
 2. Heissan! Kaunis taulunkehys sekä Minna Immosen enkelikuva. Minä tykkään Minnan piirrustus tyylistä. Sydämet ovat somia.
  Toivotan mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos vierailustasi. Tulin käymään vastavierailulla ja täällä on myös oikein kiva tunnelma. Minusta on niin iiihanaa katsella noita toisten omia käsitöitä. Kaunista.

  VastaaPoista
 4. Hei! Kun unohdin tuossa edellä mainita (omaan blogiini sen vastasin), että se uusi Tilda on nimenomaan tuolta Unelmakerhosta. Se oli viimeisin kuukauden kirja. Eli jos kerhoon kuulut, niin sieltä se on mahdollista saada :D

  VastaaPoista