tiistai 17. maaliskuuta 2009

Valkoisten tulppaanien lumossa

Hirmuinen flunssapöpö alkaa vihdoin ja viimein hellittämään otettaan. Tänään pääsin käymään lähikaupassa, josta nappasin mukaani tuon ihanaisen tulppaanikimpun. Silläkin uhalla, että meillä ei tule kukat säilymään ehjänä montaakaan hetkeä, syykin selviää teille pian...

Pöytäkin sai viikonloppuna uuden ilmeen ruudullisesta vahakankaasta. Piristävää vaihtelua ruskealle puupinnalle. Kotimme sai myös uuden asukin...pupuperheeseen tupsahti jälleen yksi pupunen =).


Hih...Mikä ei kuulu joukkoon?

Tässä yksi syyllinen...

Senkin lurjus...

Lintuhäkkikään ei ehkä takaa kukkien säilyvyyttä, mutta eipähän ainakaan maljakko pääse kaatumaan...tai niin ainakin toivon...kuvassa ollut syyllinen kyllä tuppaa tiputtamaan kaiken mahdollisen lattialle. Onko sellaisia kissoja, jotka ei hyppäisi pöydälle? Mikäli sellainen löytyy, niin lähettäkää minulle sellainen näytille. Äkkiäkös nyt yksi kissa tuollaisen isommankin esineen tiputtaisi lattialle.
Sssshh...kuiskaan tämän ihan hiljaa nyt teille...Jos minä olisin kissa, niin nappaisin tietenkin kiinni terävillä hampailla uuden pöytäliinan kulmasta, niin että siihen tulisi somia pikku reikiä, ja vetäisin koko komeuden, liinoineenhäkkineenpäivineen lattialle...sssshh...

Kauniita ovat häkissäkin, vai mitä olette mieltä?

Pupu pääsi heti hommiin, tulppaanivahdiksi ;)

7 kommenttia:

 1. ihana tuo pupunen! :) aika veikeä kissa teillä :D

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta, veikeäpä hyvinkin...sekä hyvässä, että pahassa...luonnetta riittää joka suuntaan =).

  VastaaPoista
 3. :D Ihana lurjus!! Ja ihana myös tuo pupu.

  Miulla on tulppaanikierre päällä :/ Pakko ostaa uusia joka kerta, kun vanhat aivan nuupahtaa :)

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 4. Jätän jälkeni, kun sivuillesi jostain tulla tupsahdin ja tuon ihanan vekkulin näköisen pupun täältä bongasin. Kauniita kuvia.
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea tuo häkki kukille ja maljakolle. Täälläkin aina sydän syrjällään palailen töistä kotiin ja pelkään että mitähän meidän kolme kissaveijaria ovat poissa ollessani touhunneet. Hyppivät minne vaan ja välillä juoksevat päättömästi kaikki kolme peräkanaa välittämättä mitä sattuu tielle vastaan tulemaan.
  Kiva oli käydä vieraisilla, taas löytyi uusi kaunis blogi katsottavaksi.

  VastaaPoista
 6. Jossu, juu, formulat on täälläkin välillä käynnissä, niin ja kakkaralli.

  Kaikille tervetuloa uudelleenkin =).

  VastaaPoista
 7. Tosi söpö pupu! Pöytäliina on kaunis, meilläkin tuota kangasta esiintyy vähän siellä täällä, on niin kaunista!:)

  VastaaPoista