perjantai 25. helmikuuta 2011

Mustikkamuffinssi

Jaahans, ettei vaan vahingossakaan pääsisi laihtumaan, niin piti kokeilla uutta muffinssireseptiä. Pienen miehen kanssa niitä tänään leivoimme ja tämän helpompaa ja nopeampaa ei leipominen voi enää ollakaan. Kaikki ainekset vaan kulhossa sekaisin (meillä käytettiin haarukkaa) ja taikina vuokiin ja vuuat uuniin, vartti uunissa ja namskis, päästiin herkuttelemaan. Ohje löytyy Elovena kauralese paketin kupeesta. Kannattaa kokeilla, hyvää oli.


Ostin joku aika sitten tuollaisen muffinssitelineen, hauska tapa laittaa muffinssit tarjolle. Kerkesimme tosin napostelemaan ennen kuvan ottoa jo muutaman muffinssin, joten teline ei tullut ihan täyteen herkuista.



Makoisaa viikonvaihdetta kaikille teille, jotka käytte täällä juttujani kurkkimassa!

7 kommenttia:

  1. Onpas hauska teline, sille olisi täällä käyttöä. Leivon aika usein muffineja :))

    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Juu, katselin tuollaista telinettä pitkään jostain nettikaupasta, enkä vaan saanut aikaiseksi tilata sitä ja sitten tuo löytyikin ihan tiimarista, mietin tovin ja sitten nappasin sen kainaloon ja painuin kassalle =). Kipaseppa Helena tiimariin telineostoksille ;)

    VastaaPoista
  3. Vastavierailulla ;)
    Mukavalle se näyttää sinunkin blogisi! Ja niin on herkullisen näköisiä muffineja, namnam! Ja tuo teline ois aika kiva... Hmm, täytyypä vilkasta tiimarista seuraavan kerran ;)

    VastaaPoista
  4. mäkin leivoin äsken muffinseja alexin synttäreille. toffeetäytteellä. :P
    ihana tuo teline! ei vaan sopis mun muffinseille kun ne on aina ihan soikeita ja vinoja. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköiset muffinit!
    Olen monasti seisoskellut tuon telineen edessä, mutten vieläkään ole ostanut...

    VastaaPoista
  6. Näyttää oikein hyvälle! Pitää kokeilla jos se on noin helppoa. Teline minulla jo onkin minimuffinsseille ja sitä on käytetty paljon. :)
    Älä ihmeessä lopeta bloggaamista. Minulla on blogi kuumana kun ollaan juuri muutettu ja pojatkin on sen ikäisiä, ettei kädet on hetkittäin vapaan. Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  7. Meillä tehtiin pääsiäisenä suklaahippu muffinseja.Keskimmäisen prinsessan synttäreille ostettiin juuri tuollainen teline.Kiva kun kävit vierailulla blogissani,tervetuloa uudelleen :) ai niin liityin lukijaksi.

    VastaaPoista