sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulukuun neljäs


Sataa sataa ropisee tilitilitom, nallen varpaat palelee, tilitilitomtomtom...
Eikö tähän aikaan vuodesta pitäisi kelin olla jotain ihan muuta, kuin vesisadetta??? Kysyn vaan.
Tänään on koettu monenmoisia asioita, muunmuassa kannettu itkupotkuraivarin saanutta, ihan just nelivuotiasta, ainakin sadan silmäparin saattelemana, ulkona ihanassa vesisademarkkinahumussa kohti autoa ja itkupotkuraivareitten syykin oli niinkin mahtava, että ilmapallokauppias sattui laittamaan ilmapallon naruun kantolenkin, jota äiti ei sitten suostunut aukaisemaan. Olisi pallo pian lentänyt avaruuteen asti ilman tuota lenkkiä.

Pikkumies leppyi ennen autolle pääsyä ja loppupäivä juhlittiin pikkumiehen synttäreitä ihan mukavissa tunnelmissa. Juhlimme toissapäivänä ensimmäisen kerran synttäreitä ja ylihuomenna vielä kerran. Huh huh, kyllä on äiteellä ollut puuhaa pikkumiehen synttäreissä, mutta kerrankos sitä neljä vuotta täytetään !

3 kommenttia:

 1. Heh, kaatosadetta tälläkin hetkellä. Todella joulukuinen tunnelma, kun katsoo ikkunasta ulos - ihan sama mikä aika päivästä, yhtä pimeää ja kosteaa on :( Lunta en rakasta, mutta nyt kyllä kaipaan sitä. Miten kuulostaakin niiiiin tutulta tuollaiset raivarit, meidän kohta viisvee heittäytyy hankalaksi miltei kaikilla kauppareissuilla. Siksi ihmettelenkin, miksi ihmeessä mä koskaan lähden hänen kanssaan mihinkään. Mukavaa alkavaa viikkoa ja Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Minulla on nuo samanlaiset adventtitähdet. Tykästyin niihin niin, että ostin myös ystävälle. Somat, somat...
  Itkypotkuraivareitten aika on miltein ohi huushollissani kun nuorinkin täyttää 9.pvä 16 v., mutta kyllä tuntuu kuin se olisi ollut eilen omalla kohdalla kun lukee nuorempien äitien juttuja.
  Tunnelmallista itsenäisyyspäivää perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Ihan ensimmäiseksi, ihan hurjan kivaa saada pitkästä aikaa kommentteja =) täytyy myöntää, että blogin pitäminen on aika tylsää puuhaa, jos kukaan ei koskaan kommentoi yhtään mitään. Kävijälaskuri raksuttaa, mutta kukaan ei pukahda mitään. Joten kiitos Terhi ja Bibelot viesteistänne =)

  Terhi, onhan noi toisaalta jälkikäteen ihan hupaisiakin tapahtumia noi raivarit...onnex meillä ei noita julkisia tapauksia ole kuitenkaan tähän mennessä kovin monia ollut...mutta taitanee olla lisääntymään päin...

  Bibelot, hih, ei tässä nyt kovinkaan nuori tämä äiti enää ole, vaikka pieniä nuo lapsoset vielä ovat ;)

  VastaaPoista