perjantai 23. syyskuuta 2011

Rinsessan vaippakakku


Tutuille syntyi pieni rinsessa ja ajattelin ilahduttaa heitä vaippakakulla. Ihan tosi kivaa puuhaa oli tuo kakun väsääminen. Harmi vaan, että näitä kakkuja saa tehdä aivan liian harvoin. Tekisin mielelläni useamminkin.


Tähän vaippakakkuun laitoin Pampersin teippivaippoja rullaksi käärittyinä. Vaipparullat kokosin kolmeksi erikokoiseksi kiekoksi ja jokaisen kiekon ympärille kiedoin muotoiltavaa koristenauhaa. Kiekot kasasin päällekkäin ja laitoin kerroksien väliin kaapista löytyneitä ohuita kepukoita, jotta kakku pysyisi koossa paremmin. Koristeeksi kakun päälle laitoin pupuhelistimen ja ruusuiksi kääräistyjä sukkia. Lopuksi nostin kakun Tilda koristekartongista, kakkupaperista ja pahvista tehdylle alustalle.


Onnittelukorttiin käytin Tildan koristekartonkia ja tavallista kartonkia. Leimasin korttiin sanan "onnea" ja testailin uusia Fiskarsin kukkakuvioleikkureita ja kukkahan siitä sitten syntyi korttia koristamaan.

Kakun kääräisen vielä sellofaaniin, ennenkuin kiikutan sen rinsessan kotiin.
Toivottavasti kakku on mieluinen, mieleen ei tullut ollenkaan kakkua tehdessä sellainen juttu, että mitä jos rinsessa ei käytäkkään kertisvaippoja?

Onnea pienelle rinsessalle!

6 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman hieno lahja idea,ei olisi tullut mieleenikään mitään noin kivaa:)Tämä idea täytyy "varastaa";))

  VastaaPoista
 2. "Varasta" pois vaan, jostain minäkin olen tuon idean joskus muinoin löytänyt ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kivasta ideasta :) Työkaveri sai pienen tytön ja toivoi vauvalahjaksi vaippoja. Nyt sitten saatiin annettua vaipat kivassa "paketissa".

  VastaaPoista
 4. Marika, kiva kuulla, että vaippakakkuni on saanut muutkin innostumaan kakkujen teosta ;)

  VastaaPoista
 5. uskon että kyllä tuollainen määrä kertiksiä joka tapauksessa tulee käyttöön :) voi ottaa vaikka reissuun mukaan yms jos on kestis vauva. :) . Ja ihana idea ja toteutus
  t.metsantahtia.blogspot.com

  VastaaPoista