sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vaaleanpunaista

Heipä hei. Täällä taas.

Pikkuhiljaa yritän tässä palailla blogimaailmaan, tosin olen kyllä käynyt kurkkimassa blogilandiassa ihan mukavasti, mutta oman blogin päivitykseen ei vielä ole löytynyt oikeanlaista mielentilaa. Jospa tämä tästä.

Kolmisen kuukautta pienen tytöntylleröisen äitinä on hujahtanut ihan hirmuisan hurjaa vauhtia. Tyttö on hyväntuulinen, ei paljoa itkeskele ja mikä ihaninta, nukkuu yöt hyvin. Pieni prinsessani on valloittanut sydämeni ihan kokonaan.

Koska jutut ilman kuvia ovat vähän köyhänpuoleisia, laitan teille katseltavaksi kuvia pienen tytön kastepäivän kukkakimpuista. Kukat ovat suosikki kukkakaupastani tästä läheltä, ja niiden tilaaminen oli sangen mielenkiintoinen operaatio, kun mukanani oli kolmevuotias, ei niin paikallaanpysyvä uhmaikäinen pojan vesseli. Tärkeimmän sain kuitenkin sanottua. Vaaleanpunaisia kukkia.4 kommenttia:

 1. Kauniit kimput, ja kiva kun olet palannut!:)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin! :)

  Minulta on mennyt kokonaan ohi se, että sinusta on tullut äiti toistamiseen, onnea!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta! Ja onnittelut koko perheelle näin viiveellä!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Kiva oli tulla takaisin, mielessä on kaikenlaisia postaus aiheita, kun vain saisin hetken omaa aikaa niiden tekemiseen, niin ja pääsisin rauhassa valokuvaamaan...

  VastaaPoista