sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ihana ihana kesä

Voi miten ihanan kesäistä tänään onkaan ollut...puutarhassa on ollut suorastaan paahteisen helteistä, ihan kuin etelän auringon alla...varjossa 32 astetta...juu-u, meidän terassi on tosiaankin kuuma paikka. Nupunapulle laitettiin iltapäivällä oma pikku uima-allas terassille, jossa olikin niin kivaa polskia. Ihania kuviakin tuli napsittua pikku polskijasta, mutta valitettavasti en voi laittaa niitä teille tänne nähtäväksi.

Illalla, pienen miehen jo mentyä yöunille, karkasin vielä hetkiseksi puutarhaan nauttimaan ihanasta kesäillasta, syreenin suloisesta tuoksusta, omenankukkasista...Kuvien välityksellä haluan toivottaa teille kaikille mitä ihaninta kesää, toivottavasti saamme nauttia ihanista kesäisistä päivistä vielä hurjan monta kertaa tämän kesän aikana.
Hyvää yötä ja makoisia unia, huomenna on kesäkuu =)3 kommenttia:

  1. Oi ihanuus, mitä tunnelmia. On se vaan uskomatonta, että kesäkuussa jo mennään. Aivan ihanaa, sillä mekin jo pääsemme kolmen viikon päästä Suomeen kesää viettämään. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuviasi ihastelen ja tuota tildapakkausta. Se oliskin kiva nähdä sitten valmiina kuinka sen sitten sijoitatkaan. Tuli ihan nostalginen tuskanhiki lukiessa tuota pyykkäysjuttua, on sinulla rautaiset hermot! Muistan omien lapsien samanlaiset avustukset, ja pyykkiä ei huvittanut paljon lajitella muuta kuin lukittujen ovien takana...

    VastaaPoista