lauantai 27. joulukuuta 2008

Lisää jouluisia kuvia

Tykkään tosi paljon raidoista ja ruuduista sisustuskankaissa. Nuo Linumin patjaraitakankaiset tyynyt on mielestäni todella ihania. Ja sitten nuo tuollaiset nallet, saahan aikuinen nainenkin tykätä nalleista, saahan? Tuo nallukka tuossa on Russ Berrien Tennyson, ja olen muistaakseni saanut sen joskus veljeni vaimolta lahjaksi. Ihana se on, ei voi mitään. Niin, ja kyllä siitä tykkää myös pieni miehenikin. Halii ja pusuttelee sitä ja välillä painivatkin tuossa lattialla keskenään.
Tuo ihana kranssi oli ihan pakko ostaa tuosta läheisestä kukkakaupasta ja laittaa se kaapin päälle kissoilta turvaan. Niin, tai turvaan ja turvaan, toinen kissoista hyppää nimittäin kuin Matrixissa konsanaan sohvan ja seinän kautta kaapin päälle loikoilemaan. Kranssissa oli alunperin pienempi punavalkopilkullinen sydän, mutta vaihdoin sen itse tekemääni, Tilda kaavalla tehtyyn sydämeen. Ihania nuo kankaista tehdyt sydämet. Näitä täytyy tehdä lisää, kohta niitä varmaan roikkuu vähän joka kaapin vetimessä. Vaihtelee vain kankaan väriä vuodenaikojen mukaan. Mistäköhän löytäisin söpön keltaista, pääsiäiseen sopivaa pikkuruutuista kangasta?

5 kommenttia:

 1. No niin, tulinpas sitten tänne katsomaan blogiasi. Itsehän en näistä hirveesti mitään ymmärrä, mutta hyvältä näyttää.. Silloin edellisellä kerralla kun lähdin teiltä niin menin heti kangaskauppaan ostamaan ihania pallo- ja ruutukankaita ja ompelin sellaisen söpön joulupupun. Voisin ottaa siitä kuvan ja liittää tänne jos osaisin. Mutta ensin pitäisi varmaan perustaa oma blogi ja se vaatisikin jo liikaa. Tsemppii hienolle blogille! :)

  VastaaPoista
 2. Iiihanalta näyttää tää sinun blogisi!t. Onnel1

  VastaaPoista
 3. Nanna, tuuhan kyläileen ja tuo pupu tullessasi =). Mun pitäisi myös alkaa väsäämään niistä mun tildailua varten ostamista kankaista kaikkia ihania juttuja.

  Onnel1, kiitos kivasta palautteesta =).

  VastaaPoista
 4. Mun piti palata tänne, vielä, kun odottelen saunan lämpiämistä, mutta hei: Sinä tildaat kanssa! Minä olen tällainen enemmän haaveilija ja suunnittelija ja en halua turhia rojuja nurkkiin. Mutta joulukoristeet, pääsiäiskoristeet ja pehmot on ihania! Kissa ja koira löytyy jo, pääsiäseksi suunnittelen pupuja, kunhan se uusi kirja ilmestyy suomeksi.t. Onnel1 edelleen

  VastaaPoista
 5. Onnel1, no juu, innostuin tildailusta tuossa syksyllä. Minäkin tosin olen enemmän sellainen haaveilija ja suunnittelija, mutta toivon, että tämän blogin myötä saisin kunnon potkun persauksiin ja saisin jotain aikaiseksikin ;).
  Yksi pääsiäispupu, ainakin, on saatava tehtyä.
  Hei, milloin se uusi kirja ilmestyy suomeksi?

  VastaaPoista